luksuzni satovi

Severina za stopama slavnih faca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugogodišnje regionalno zaštitno lice poznate švicarske urarske kompanije TAG Heuer, Severina u zagrebačkom Mamić shopu u Gajevoj prva je isprobala najnovije modele TAG Heuer satova iz linije Aquaracer i Formule 1 koji su u prodaji i na hrvatskom tržištu.

Severinina profinjenost i švicarska preciznost na najbolji mogući način su spojila ova dva imena. Među slavnim ambasadorima TAG Heuera u svijetu su i nogometaš Christiano Ronaldo, tenisačica Maria Sharapova te model Cara Delevingne.

Pogledaj i ovo Severina u posebnoj ulici Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

Uhvaćena na djelu! Evo što je snimila Seve na Sljemenu

Predstavljanju novih modela iz ove dvije linije luksuznog švicarskog urarskog branda TAG Heuer poželjeli su pogledati i brojne druge poznate osobe poput vratara KHL Medveščaka Mark Owuya, glumice Marija Borić i Ana Begić Tahiri te opernog pjevača Ronalda Brausa.

Ova slavna švicarska urarska kuća, jedna od vodećih u svijetu s tradicijom dužom od 150 godina, prisutna je u Hrvatskoj već dva desetljeća preko zastupnika P-Grupacije koja je više od 20 godina službeni uvoznik, predstavnik i distributer ekskluzivnih luksuznih svjetskih brendova satova, nakita, modnih dodataka i mobitela kao što su TAG Heuer, Movado, Luminox, Ga-Gà Milano, Mondaine, Bogner, Caran d’Ache, Scatola del Tempo. Veliku pažnju posvećuju stalnom praćenju svijeta urarske industrije, te modnog i poslovnog accesoriessa, a razvijenom prodajnom mrežom prisutni su u gotovo svakom dijelu Hrvatske.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene