Nahvalila i supruga

Severina progovorila o prinovi: "Priželjkujem si slatku bebicu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za godinu pred nama Severina ima mnogo želja. Jedna je ipak posebna.

Blagdansko doba mnogima je najljepši dio godine. Ni Severina nije iznimka. Popularna pjevačica ne krije koliko je ovo za nju poseban period posebno otkako je prije pet godina postala majka.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Od moje prve kuglice koju sam stavila na bor kad sam bila mala, valjda od tog trenutka se ta kuglica zauvijek utisnula u moj DNK, od tada mi je vrijeme Božića najljepše doba godine. Po tome se uopće ne razlikujem od sve ostale djece, velike i male", izjavila je Severina za Story.

Blagdane će provesti u krugu najbližih, a godinu će ispratiti koncertom u Budvi na kojem nastupa sa svekrom Draganom Kojićem Kebom, kojeg uskoro možda razveseli i prinovom. "Osim svetog trojstva - zdravlje, sreću i ljubav, želim si put u toplije krajeve i jednu slatku bebicu", rekla je Severina koja nedavno proslavila drugu godišnjicu braka sa suprugom Igorom Kojićem.

"Kad pomislim da me ne može više oduševiti, uvijek se prevarim. U njemu imam i ljubav, i prijatelja, i oslonac, i sve ono što muškarca čini muškarcem", zaključila je pjevačica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene