Za godinu pred nama Severina ima mnogo želja. Jedna je ipak posebna.

Galerija


Blagdansko doba mnogima je najljepši dio godine. Ni Severina nije iznimka. Popularna pjevačica ne krije koliko je ovo za nju poseban period posebno otkako je prije pet godina postala majka.

Vezani članci Severina, Igor Kojić Seve i Igor imali su čak tri svadbena slavlja, drugo u Beogradu bilo je najraskošnije, prisjetite se kako je sve izgledalo Severina Severina potvrdila da se rastala od Igora Kojića, evo što je u službenoj izjavi rekla o njihovom razvodu i sudovima: ''Nećete vjerovati!''

"Od moje prve kuglice koju sam stavila na bor kad sam bila mala, valjda od tog trenutka se ta kuglica zauvijek utisnula u moj DNK, od tada mi je vrijeme Božića najljepše doba godine. Po tome se uopće ne razlikujem od sve ostale djece, velike i male", izjavila je Severina za Story.

Blagdane će provesti u krugu najbližih, a godinu će ispratiti koncertom u Budvi na kojem nastupa sa svekrom Draganom Kojićem Kebom, kojeg uskoro možda razveseli i prinovom. "Osim svetog trojstva - zdravlje, sreću i ljubav, želim si put u toplije krajeve i jednu slatku bebicu", rekla je Severina koja nedavno proslavila drugu godišnjicu braka sa suprugom Igorom Kojićem.

"Kad pomislim da me ne može više oduševiti, uvijek se prevarim. U njemu imam i ljubav, i prijatelja, i oslonac, i sve ono što muškarca čini muškarcem", zaključila je pjevačica.

Severina i Igor Kojić (Foto: Pixsell)
Severina (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell