nikad izazovnija

Severina predstavila duet s mladim zavodnikom: "Mnogima sam Ahilova peta"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Točno u podne Severina je predstavila Hazarder - peti singl s novog albuma.

Za sve Severinine obožavatelje stigla je nova poslastica. Pjevačica je, naime, točno u podne predstavila svoj novi duet s mlađahnim kolegom Leonom. Pjesma Hazarder peti je singl koji će se naći na novom albumu modernog i novog zvuka, a atraktivan spot prikazuje Severinu u najboljem izdanju dosad. 

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

"Da, ja sam kraljica ruskoga ruleta, da, ja sam mnogima Ahilova peta", pjevuši Severina u spotu koji će zasigurno brojati milijune pregleda. ''Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, koji je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u spotu i obećajem da sa sljedećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi nasljednik albuma 'Dobrodošao u klub''', izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog suradnje nije krio ni Leon.

''Velika mi je čast biti dio 'Hazardera' i surađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san počeo se ostvarivati i nadam se da sam svojim sudjelovanjem doprinio ovom velikom glazbenom projektu.''Glazbu i tekst i ovoga puta potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, Severinini dugogodišnji suradnici i Leonovi producenti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene