Točno u podne Severina je predstavila Hazarder - peti singl s novog albuma.


Za sve Severinine obožavatelje stigla je nova poslastica. Pjevačica je, naime, točno u podne predstavila svoj novi duet s mlađahnim kolegom Leonom. Pjesma Hazarder peti je singl koji će se naći na novom albumu modernog i novog zvuka, a atraktivan spot prikazuje Severinu u najboljem izdanju dosad. 

Vezani članci Severina Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta Severina Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

"Da, ja sam kraljica ruskoga ruleta, da, ja sam mnogima Ahilova peta", pjevuši Severina u spotu koji će zasigurno brojati milijune pregleda. ''Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, koji je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u spotu i obećajem da sa sljedećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi nasljednik albuma 'Dobrodošao u klub''', izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog suradnje nije krio ni Leon.

''Velika mi je čast biti dio 'Hazardera' i surađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san počeo se ostvarivati i nadam se da sam svojim sudjelovanjem doprinio ovom velikom glazbenom projektu.''Glazbu i tekst i ovoga puta potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, Severinini dugogodišnji suradnici i Leonovi producenti.