Pjesma ''Unaprijed gotovo'', koja se zasigurno može svrstati među najljepše balade u Severininoj karijeri, najavni je singl nadolazećeg albuma koji će izaći krajem mjeseca.

Galerija


Severina je danas točno u podne na svojoj stranici na Facebooku objavila videospot za novi singl "Unaprijed gotovo". Pjesma koja se zasigurno može svrstati među najljepše balade u Severininoj karijeri najavni je singl nadolazećeg albuma koji će izaći krajem mjeseca, a na Severinu je ostavila poseban dojam:

Vezani članci Maja Bajamić druga emisija TLZP - 7 Sjetni pogled Gorana Navojca Maji Šuput nije mogao promaknuti, evo što je to tako pomno promatrao Maja Bajamić Maja Bajamić u bombastičnom izdanju neodoljivo podsjeća na još jednu slavnu Splićanku, a pišu joj da izgleda čak i bolje od nje

''Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam surađivala, ali sam sigurna da je ova pjesma tek početak naše suradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osjećaš. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić... I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko. Ovom pjesmom proslavljamo punoljetstvo našeg prijateljstva. Uživajte!'' kaže Severina.

Kako je, na veliko oduševljenje publike, došlo do ove suradnje, otkrio je Petar Grašo:

''Severina već dugo godina spada u kategoriju mojih najbližih prijateljica i s njom me veže puno divnih momenata i uspomena. Ove godine, kako je i ona kazala, naše prijateljstvo slavi 18. godinu. Tijekom tih godina ljudi su dolazili, odlazili, izmjenjivali lica i strane, a, eto, mi smo i dalje ostali jednako čistog srca i osmijeha jedno prema drugom, a to nije česta pojava u ovom mutnom bazenu koji neki pametniji od mene zovu – estrada. Biti dio njezina puta i uspjeha svih ovih godina iznimno me raduje i kao glazbenika i kao njezina prijatelja. Ideja da se pojavim u jednom dijelu ove pjesme i dodam dio svoje emocije nastala je, kao i sve dobre ideje, u kasniji noćni sat nakon nekoliko čaša malvazije. Sretan sam što je iz toga izašla pjesma koja nije sezonska, već ima sve atribute velike pjesme koja će trajati godinama, kao što traje i njezina pjevačica!'' rekao je Petar Grašo.

Pjesma "Unaprijed gotovo" uživo će premijerno biti izvedena u četvrtak 7. lipnja u Zagrebu, na Severininu koncertu povodom otvorenja najvećeg outlet centra u Hrvatskoj – Designer Outlet Croatia.

Mnogobrojne obožavatelje također će obradovati i vijest da od sada, osim na društvenim mrežama Facebook i Instagram, sve novosti o Severini mogu pratiti i na novoj internetskoj stranici www.severina.com .