Severina je novi album "Halo" predstavila pred zagrebačkom publikom u noćnom klubu Opera.

Galerija


Za pjevačicu Severinu u četvrtak je bila važna večer.

Vezani članci Severina Pojavile se Severinine fotke stare 16 godina, pogledajte kako se pjevačica snašla na modnoj pisti Igor Kojić Iselio se? Igor Kojić nakon dugo vremena viđen ispred Severinina stana, iznosio je kofere i odijela

Naime, domaća ljepotica predstavila je novi studijski album "Halo" u zagrebačkom klubu Opera, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

No tako je to kada se na pozornicu popne jedna od najpopularnijih i najzaposlenijih domaćih pjevačica s brojnim hitovima s novog albuma za koje je snimila i atraktivne spotove. Još kad za nastup odjene kratku haljinicu te pokaže vitke noge, recept za dobar provod je zagarantiran.

Pjevačica je zablistala u narančastoj haljinici koja je otkrila crveni grudnjak i njezin impresivni dekolte, a kombinirala ju je s visokim žutim čizmama i mrežastim čarapama u boji kože.

Spomenuti album na tržištu je od veljače, a obara rekorde slušanosti. Severinu su podržali i brojni kolege i prijatelji, poput Tončija Huljića, Gorana Karana, dizajnerice Aleksandre Dojčinović te glumice Bojane Gregorić Vejzović, kao i njezin najvjerniji obožavatelj, suprug Igor Kojić, koji nije skidao veliki osmijeh s lica.

Iako pjevačica ima 48 godina, ništa na njoj ne odaje te godine. U to se uvjerite u našoj galeriji.

Novi kostur iz ormara Meghan Markle: Šokantni dokumentarac raskrinkao razlog zašto se rastala