Bodrio ju suprug

Važna večer za Severinu: Svu su pažnju ukrale kratka haljinica i njezine brutalne noge

Severina (Foto: Matija Habljak/PIXSELL Severina (Foto: Matija Habljak/PIXSELL 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina (Foto: Matija Habljak/PIXSELL Galerija

Severina je novi album "Halo" predstavila pred zagrebačkom publikom u noćnom klubu Opera.

Za pjevačicu Severinu u četvrtak je bila važna večer.

Pogledaj i ovo Severina - 4 "Bože, živote!" Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

Naime, domaća ljepotica predstavila je novi studijski album "Halo" u zagrebačkom klubu Opera, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

No tako je to kada se na pozornicu popne jedna od najpopularnijih i najzaposlenijih domaćih pjevačica s brojnim hitovima s novog albuma za koje je snimila i atraktivne spotove. Još kad za nastup odjene kratku haljinicu te pokaže vitke noge, recept za dobar provod je zagarantiran.

Pjevačica je zablistala u narančastoj haljinici koja je otkrila crveni grudnjak i njezin impresivni dekolte, a kombinirala ju je s visokim žutim čizmama i mrežastim čarapama u boji kože.

Spomenuti album na tržištu je od veljače, a obara rekorde slušanosti. Severinu su podržali i brojni kolege i prijatelji, poput Tončija Huljića, Gorana Karana, dizajnerice Aleksandre Dojčinović te glumice Bojane Gregorić Vejzović, kao i njezin najvjerniji obožavatelj, suprug Igor Kojić, koji nije skidao veliki osmijeh s lica.

Iako pjevačica ima 48 godina, ništa na njoj ne odaje te godine. U to se uvjerite u našoj galeriji.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle - 2 +7 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Novi kostur iz ormara Meghan Markle: Šokantni dokumentarac raskrinkao razlog zašto se rastala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene