Severina je novi album "Halo" predstavila pred zagrebačkom publikom u noćnom klubu Opera.

Galerija


Za pjevačicu Severinu u četvrtak je bila važna večer.

Vezani članci Severina Seve objavila dosad neviđenu fotku sa sinom i raznježila fanove: "Koliko slatkoće na jednoj fotografiji" Severina, Igor Kojić Kojić glasine o krizi u braku sa Severinom pojačao jednim potezom, što se to zbiva?

Naime, domaća ljepotica predstavila je novi studijski album "Halo" u zagrebačkom klubu Opera, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

No tako je to kada se na pozornicu popne jedna od najpopularnijih i najzaposlenijih domaćih pjevačica s brojnim hitovima s novog albuma za koje je snimila i atraktivne spotove. Još kad za nastup odjene kratku haljinicu te pokaže vitke noge, recept za dobar provod je zagarantiran.

Pjevačica je zablistala u narančastoj haljinici koja je otkrila crveni grudnjak i njezin impresivni dekolte, a kombinirala ju je s visokim žutim čizmama i mrežastim čarapama u boji kože.

Spomenuti album na tržištu je od veljače, a obara rekorde slušanosti. Severinu su podržali i brojni kolege i prijatelji, poput Tončija Huljića, Gorana Karana, dizajnerice Aleksandre Dojčinović te glumice Bojane Gregorić Vejzović, kao i njezin najvjerniji obožavatelj, suprug Igor Kojić, koji nije skidao veliki osmijeh s lica.

Iako pjevačica ima 48 godina, ništa na njoj ne odaje te godine. U to se uvjerite u našoj galeriji.

Novi kostur iz ormara Meghan Markle: Šokantni dokumentarac raskrinkao razlog zašto se rastala