Severina je na Instagramu objavila svoju fotografiju u glamuroznom ljetnom izdanju i s torbom koja na sebi ima prvo slovo imena njezina sina.

Galerija


Pjevačica Severina Kojić (49) ne odriče se glamura ni preko ljeta, što je potvrdila i svojom zadnjom objavom na Instagramu.

Vezani članci Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene! Severina i Porfirije Severinina odvjetnica kaže da su tvrdnje o prijetnjama patrijarhu neistinite: "Usmjerene su ka širenju mržnje prema Severini"

Podijelila je fotografiju na kojoj pozira poput svjetskih diva u elegantnom bijelom kompletu koji otkriva trbuh i s golemim šeširom na glavi, a jednim je detaljem sve raznježila.

Severina je na njega ukazala i u opisu svoje objave, a radi se o prvim slovima njezina i sinovog imena između kojih stoji srce.

Detalj koji je posvetila sinu nije promakao njezinim pratiteljima koji nisu propustili prokomentirati i njezin izgled na fotki.

"Prelijepa moja", "Veoma si elegantna", "Prekrasna dama u bijelom", "Pozdrav ljepotice", redali su se komplimenti ispod fotke za koju je i u sat vremena od objave skupila preko 10 tisuća lajkova.

Severina se proteklog vikenda na svojem Instagramu javila s Ibize, odakle je također počastila obožavatelje glamuroznim, ali i izazovnim izdanjima.

Jedva je sakrila međunožje u odjevnoj kombinaciji koju je teško shvatiti, no zbog velikog razloga za slavlje uopće nije marila za fotografe

Pažnju u novom videu Meghan Markle ukrala je dvomjesečna Lilibet, nikome nije promakla njezina prva fotka!