Severinin angažman u drami Miroslava Krleže prije 13 godina izazvao je veliki skandal, a glumci i publika protivili su se njezinoj ulozi.

Galerija


Severina je 2007. godine glumila barunicu Castelli u predstavi "Gospoda Glembajevi", a isječkom iz predstave na svom profilu na Instagramu potvrdila je kako će u subotu doći u Rijeku na otvorenje EPK-a.

Vezani članci Izlazne ankete Rijeka Izlazne ankete za gradonačelnika Rijeke: Zasad je puno neizvjesnosti, SDP nikad lošiji Lokalni izbori, ilustracija Prve izlazne ankete: Saznajte tko vodi u četiri najveća grada prema prvim projekcijama

"'Gotovo svi oni koji pužu pred nama, kasnije nas uvijek tako strahovito uzvišeno prljaju...', Miroslav Krleža, Gospoda Glembajevi, 2007., HNK Rijeka... Bilo mi je zadovoljstvo glumiti barunicu Castelli", napisala je popularna pjevačica te je podsjetila da se cijela predstava može pogledati na njezinu YouTube kanalu. Objavila je i fotografiju s Radom Šerbedžijom.

"Uz Rijeku me vežu lijepe uspomene, divni ljudi, moja voljena Mani, HNK, Karolina Riječka i barunica Castelli, kao i ovaj Krležin šešir na mojoj glavi, koji mi je posudio moj dragi prijatelj Rade Šerbedžija... Rijeka je neko vrijeme bila moj drugi dom, ovdje sam živjela njezinu kulturu i baš zato sam ponosna što uskoro postaje Europska prijestolnica kulture 2020. Vidimo se u subotu, da proslavimo zajedno", napisala je pjevačica uz fotografiju.

Podsjetimo, Severinin angažman u drami Miroslava Krleže prije 13 godina izazvao je veliki skandal, a glumci i publika protivili su se njezinoj ulozi. Predstavu je režirao Branko Brezovec.

Moniku Kravić ne viđamo često na domaćim događanjima, no kad se pojavi, pokupi svu pažnju