Severina je Novu godinu dočekala na Maldivima u društvu supruga Igora Kojića i sina Aleksandra.

Galerija


Popularna domaća pjevačica uživa s obitelji na Maldivima.

Vezani članci Severina Severina zabrinula obožavatelje na Instagramu nakon što je maknula suprugovo prezime Severina Fanovi je usporedili s Jackie Kennedy: Severina uz zanimljiv imidž objavila znakovitu poruku

Radi se o Severini Kojić koja je dočekala Novu godinu na plaži u društvu supruga Igora Kojića i sina Aleksandra. A nakon dočeka na pješčanoj plaži u glamuroznoj haljini i japankama, Severina je s obitelji nastavila uživati u suncu i kupanju.

Severina je tako podijelila fotografiju iz plićaka s tipičnim božićnim rekvizitima, ali i u kupaćim kostimima, no više od preslatke fotografije, pažnju je privukla snažna poruka koju je pjevačica uputila svojim obožavateljima i koju prenosimo u cijelosti.

"Dragi moji, u Novoj godini vam želim da se vratite u djetinjstvo kad ste bili mali, nevini, neiskvareni, kad ste bili novi mladi softver u koji su godinama raznorazni krivi ljudi, teške situacije, tuge, nesreće, bolesti, ponižavanja na svim poljima, svađa u kući, na poslu, od malih prekrasnih bića stvorili to što smo danas. Dragi Djeda Mraze ,daj da sebi stvorimo sreću koju su drugi godinama kvarili. Skini sa ljudi oklope lažnog samopouzdanja, bahatosti, zloće, hladnoće, ogovaranja, zavisti, ljubomore i površnosti. Dragi Djede Mraze, vrati nas sve na tvorničke postavke i pusti nas da sami izaberemo svoju sreću i ljude koji nas bezuslovno vole. Želim vam to od danas pa do kraja života.

U ogledalu nećete vidjeti svoju nutrinu pa vam ne želim da budete lijepi, debeli, mršavi i ono što mislite da će se svidjati drugima. Želim vam da ste lijepi iznutra u svakom kutku vašeg tijela i da nikad ne osjetite bol i da vas nikad nitko ne povrijedi. Ne dozvolite da vama vladaju ljudi, novac i prošlost. Budite ponovo djeca jer umjetnost života je uzdići se do jednostavnosti. Budite mi zdravi i volim vas puno", poručila je pjevačica.

Iza pjevačice je i privatno i poslovno vrlo uspješna godina, a njezinu sreću nisu uspjela uzdrmati ni dva skandala s golišavim fotografijama na kojima je navodno ona, iako to nikada nije službeno potvrđeno. Pjevačica je, kao i uvijek, damski šutjela o svemu, a svim zlobnicima usta je začepila širokim osmijehom na licu.

Zajedno su od 2013. godine, a paparazzi su ih tek sada uhvatili kako se ljube

U 2019. godinu ulazi kao majka: Janica Kostelić rodila sinčića Oskara

Zbog ovog natpisa na majici javnost je uvjerena kako domaći par očekuje drugo dijete