Severina je opet pokazala kako nikada nije izgledala bolje. Njezinoj figuri nema premca!

Galerija


Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih pjevačica regije, Severina Kojić, opet zadivljuje svojim izgledom. Njezin Instagram pun je golišavih fotografija koje dokazuju da naša zabavljačica nikada nije bolje izgledala no sada kada je u 48. godini života. 

Severina je možda debelo zakoračila u peto desetljeće života, ali prema njezinom se seksi i utreniranom tijelu to nikada ne bi reklo. Baš kao Jennifer Lopez ili Jennifer Aniston, i Severina izgleda kao curica, pa nije ni čudo da joj osmijeh ne silazi s lica.

Na najnovijem selfiju Seve je odjenula ultra kratki šorc i pokazala trbuh, a njezine noge lajkalo je više od 15 tisuća ljudi u samo nekoliko sati.

"Ti izgledaš kao curica", poručila joj je Iva Jerković, a u komentarima su padale i izjave ljubavi od muških obožavatelja. Seve je zakazala velike koncerte u Splitu, Zagrebu i Beogradu koje njezini fanovi jedva čekaju.

Iako se ove godine našla u vrtlogu afera i skandala vezanih uz borbu za skrbništvo nad sinom, Severini očito ništa ne može pomrsiti planove i sreću - ona jednostavno zrači uspjehom. 

Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti