Poput tinejdžerice

U 48. godini izgleda kao boginja: Nikad ljepša Severina zapalila Instagram u ultra kratkom šorcu

Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: PR) Severina (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Severina je opet pokazala kako nikada nije izgledala bolje. Njezinoj figuri nema premca!

Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih pjevačica regije, Severina Kojić, opet zadivljuje svojim izgledom. Njezin Instagram pun je golišavih fotografija koje dokazuju da naša zabavljačica nikada nije bolje izgledala no sada kada je u 48. godini života. 

Severina je možda debelo zakoračila u peto desetljeće života, ali prema njezinom se seksi i utreniranom tijelu to nikada ne bi reklo. Baš kao Jennifer Lopez ili Jennifer Aniston, i Severina izgleda kao curica, pa nije ni čudo da joj osmijeh ne silazi s lica.

Na najnovijem selfiju Seve je odjenula ultra kratki šorc i pokazala trbuh, a njezine noge lajkalo je više od 15 tisuća ljudi u samo nekoliko sati.

"Ti izgledaš kao curica", poručila joj je Iva Jerković, a u komentarima su padale i izjave ljubavi od muških obožavatelja. Seve je zakazala velike koncerte u Splitu, Zagrebu i Beogradu koje njezini fanovi jedva čekaju.

Iako se ove godine našla u vrtlogu afera i skandala vezanih uz borbu za skrbništvo nad sinom, Severini očito ništa ne može pomrsiti planove i sreću - ona jednostavno zrači uspjehom. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dok palme njišu grane 🌴 #magictour #zahvalnazasve #bajkazacijeluobitelj #severina #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +6 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Celebrity Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene