Kakvo tijelo!

Mišić do mišića: Severina možda ima 47 godina, ali i dalje izgleda kao tinejdžerica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se priprema za skori početak svoje regionalne turneje, a zbog napornih plesačkih proba nikada nije bila u boljoj formi.

Za samo dva dana, pred tisućama obožavatelja, Severina će koncertom u rodnom Splitu započeti svoju četvrtu regionalnu turneju  "The Magic Tour", koja će nadmašiti sve do sada viđeno, a Spaladium Arena, sudeći po interesu publike, bit će premala za sve one koji žele doživjeti najspektakularnije Severinino izdanje do sada. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Uz 100 ljudi uključenih u organizaciju, ono što će se odvijati na pozornici čak 2 i pol sata, zasigurno podrazumijeva još neviđenu produkciju na ovim prostorima. Najsuvremenija bina svjetskog standarda skriva brojna iznenađenja za publiku, a uz Severinu, na pozornici će biti čak 16 plesača, 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra. I sve to pod "okriljem" čak 150 kvadratnih metara LED ekrana.

Nakon subotnjeg koncerta u Splitu, u kojem se probe odvijaju već od početka tjedna, ova magična noć nastavlja se i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 7. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

Inače, Severina se nedavno požalila kako je morala krenuti na fizikalnu terapiju zbog bolova u nogama, no čini se da su tretmani urodili plodom jer fotke s njezinih plesačkih proba pokazuju da je pjevačica u zavidnoj tjelesnoj formi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[16.11. SPLIT] Andiamo, andiamo tutti quanti 🤘🏻 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #themagictour #bajkazacijeluobitelj #zahvalnazasve #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +3 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Od nje smo navikli na svašta, ali ovakav je dekolte i kod nje nešto sasvim novo i drugačije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene