"Idete na maturalac?"

Severina objavila fotografiju bez trunke šminke dok se vozi autobusom: "Kao da vam je 18 godina"

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Severina je na svom profilu iznenadila obožavatelje fotografijom na kojoj se vozi u autobusu i na kojoj je pokazala lice bez šminke.

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom Igorom Kojićem, a ono što je privuklo pažnju i najviše se svidjelo njezinim obožavateljima dvije su stvari. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Prva, Severina je pokazala lice bez šminke s kojom smo je navikli vidjeti u većini situacija, a drugo fotografija je nastala dok se par očigledno vozio javnim prijevozom, točnije autobusom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Leskovac, jeste li spremni za puni gas? Vidimo se večeras", napisala je Severinu uz fotografiju.

U samo dva sata lajkalo ju je gotovo 20 tisuća ljudi, a u komentarima su se našli brojni komplimenti.

"Izgledate kao da imate 18 godina", "Jel se to vozite busem? Preslatki", "Idete na maturalac vas dvoje iz 4C", "Predivni ste", "Koji slatkiši", "Prekrasna Dalmatinka", samo su neki od njih.

Severina je nedavno ponovno pokazala i da je jedna od najljepših žena u regiji, objavivši ljetnu fotku u badiću.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) +3 Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Celebrity Nije joj prvi put: Reality zvijezda pokazala više nego je trebala u haljini ispod koje nije nosila baš ništa

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene