Dekolte u prvom planu

Severina već dugo nije objavila ovako izazovnu fotografiju, a uz nju je ostavila i poruku za sve žene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je najnovijom objavom na Instagramu oduševila tisuće svojih obožavatelja.

Severinina najnovija objava na profilu na Instagramu oduševila je njezine obožavatelje, počastila ih je seksepilnim izdanjem naglasivši bujni dekolte kojim mami uzdahe.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Nikad ne zaboravi biti žena i osjećati se dobro u svojoj koži", napisala je 47-godišnja Severina uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju i kojom nam je još jednom pokazala da izgleda bolje nego ikad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Prelijepa si", "Kako li si divna", "Slatka", "Prelijepa naša Severina", samo su  neki su od komplimenata koje je dobila.

Severina je nedavno sa suprugom Igorom Kojićem bila na svečanosti otvorenja Rijeka 2020. - Europska prijestolnica kulture, gdje je blistala u romantičnom izdanju. Ona i 15 godina mlađi Igor nisu skidali osmijehe s lica, a na društvenim se mrežama prisjetila i vremena kada je glumila barunicu Castelli u predstavi "Gospoda Glembajevi" u HNK-u Rijeka.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene