Severina je najnovijom objavom na Instagramu oduševila tisuće svojih obožavatelja.

Galerija


Severinina najnovija objava na profilu na Instagramu oduševila je njezine obožavatelje, počastila ih je seksepilnim izdanjem naglasivši bujni dekolte kojim mami uzdahe.

Vezani članci Severina Severina dirnula objavom fanove koji mole za naš grad: "Zatočena sam u Beogradu, ali radi mog Zagreba sve plače u meni" Severina Severina najavila predivno iznenađenje za sve svoje obožavatelje s dirljivom posvetom: "Niste ostavljeni. Niste sami. Ovo je za vas"

"Nikad ne zaboravi biti žena i osjećati se dobro u svojoj koži", napisala je 47-godišnja Severina uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju i kojom nam je još jednom pokazala da izgleda bolje nego ikad.

"Prelijepa si", "Kako li si divna", "Slatka", "Prelijepa naša Severina", samo su  neki su od komplimenata koje je dobila.

Severina je nedavno sa suprugom Igorom Kojićem bila na svečanosti otvorenja Rijeka 2020. - Europska prijestolnica kulture, gdje je blistala u romantičnom izdanju. Ona i 15 godina mlađi Igor nisu skidali osmijehe s lica, a na društvenim se mrežama prisjetila i vremena kada je glumila barunicu Castelli u predstavi "Gospoda Glembajevi" u HNK-u Rijeka.

Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem