Severina je na svom profilu na Instagramu čestitala suprugu Igoru Kojiću četvrtu godišnjicu braka.

Galerija


Četiri godine su prošle odkada su Severina i Igor Kojić izrekli jedno drugome "sudbonosno da", a povodom godišnjice Severina je na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj doista izgleda senzacionalno.

Vezani članci Severina Seve uz fotografiju s putovanja podijelila i emotivnu priču: ''Ne želim pisati što sam tamo doživjela...'' Severina Severina javno nahvalila svekra i svekrvu uz zajedničku fotografiju, a fanovi su primijetili jednu sitnicu

U kratkoj haljini dubokog dekoltea, koja ne dozvoljava nošenje grudnjaka ispod nje, 47-godišnja Severina pozirala je uz Igora koji je pozirao u crnom elegantnom izdanju.

"Virujen u te, s tobon živin lipo", stihovi su njezine pjesme koje mu je za tu prigodu posvetila.

Njezini obožavatelji u komentarima su im čestitali godišnjicu i poželjeli mnogo lijepih želja.

"Sretno golupčići", "Još puno lijepih godina i sreće u svemu što nosi život", "Predivna, dokaz da godine ne mogu ništa", "Prelijepa Seve", "Sretno i dugovječno", "Predivni ste", "Dalmatinke su čudo, ne daju se ali kad osvojiš onda ne daju tebe", "Koliko ste savršeni", "Seve izgleda top", neki od brojnih čestitaka i komplimenata koje su dobili.

Severina i Igor vjenčali su se u rujnu 2015. godine u istarskim Balama, a na njemu su bili prisutni samo članovi najuže obitelji te kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović. Dva mjeseca kasnije, organizirali su veliku proslava u Beogradu na kojoj je bilo 150 uzvanika, za koja su bila zakupljena dva kata jednog tamošnjeg hotela. 

Seve se ovih dana nalazi na turneji "Magic Tour" u sklopu koje će večeras nastupiti u beogradskoj Štark areni. Turneju je započela prošlotjednim koncertom u rodnom Splitu, a još ju čekaju nastupi u Zagrebu 7. prosinca te u Ljubljani 21. prosinca.

On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo