Severina je na svom profilu na Instagramu čestitala suprugu Igoru Kojiću četvrtu godišnjicu braka.

Galerija


Četiri godine su prošle odkada su Severina i Igor Kojić izrekli jedno drugome "sudbonosno da", a povodom godišnjice Severina je na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj doista izgleda senzacionalno.

Vezani članci Igor Kojić Igor Kojić više ne prati samo Severinu na Instagramu, dodao je još jedan profil pa sve iznenadio odabirom Severina - 1 Seve je mjesecima razdvojena od muža, a sad je posvetila emotivnu objavu važnoj osobi u svom životu

U kratkoj haljini dubokog dekoltea, koja ne dozvoljava nošenje grudnjaka ispod nje, 47-godišnja Severina pozirala je uz Igora koji je pozirao u crnom elegantnom izdanju.

"Virujen u te, s tobon živin lipo", stihovi su njezine pjesme koje mu je za tu prigodu posvetila.

Njezini obožavatelji u komentarima su im čestitali godišnjicu i poželjeli mnogo lijepih želja.

"Sretno golupčići", "Još puno lijepih godina i sreće u svemu što nosi život", "Predivna, dokaz da godine ne mogu ništa", "Prelijepa Seve", "Sretno i dugovječno", "Predivni ste", "Dalmatinke su čudo, ne daju se ali kad osvojiš onda ne daju tebe", "Koliko ste savršeni", "Seve izgleda top", neki od brojnih čestitaka i komplimenata koje su dobili.

Severina i Igor vjenčali su se u rujnu 2015. godine u istarskim Balama, a na njemu su bili prisutni samo članovi najuže obitelji te kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović. Dva mjeseca kasnije, organizirali su veliku proslava u Beogradu na kojoj je bilo 150 uzvanika, za koja su bila zakupljena dva kata jednog tamošnjeg hotela. 

Seve se ovih dana nalazi na turneji "Magic Tour" u sklopu koje će večeras nastupiti u beogradskoj Štark areni. Turneju je započela prošlotjednim koncertom u rodnom Splitu, a još ju čekaju nastupi u Zagrebu 7. prosinca te u Ljubljani 21. prosinca.

On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo