Kakvo izdanje!

Severina s dekolteom do pupka čestitala Igoru četvrtu godišnjicu: "Tebi godine ne mogu ništa"

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu čestitala suprugu Igoru Kojiću četvrtu godišnjicu braka.

Četiri godine su prošle odkada su Severina i Igor Kojić izrekli jedno drugome "sudbonosno da", a povodom godišnjice Severina je na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj doista izgleda senzacionalno.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

U kratkoj haljini dubokog dekoltea, koja ne dozvoljava nošenje grudnjaka ispod nje, 47-godišnja Severina pozirala je uz Igora koji je pozirao u crnom elegantnom izdanju.

"Virujen u te, s tobon živin lipo", stihovi su njezine pjesme koje mu je za tu prigodu posvetila.

Njezini obožavatelji u komentarima su im čestitali godišnjicu i poželjeli mnogo lijepih želja.

"Sretno golupčići", "Još puno lijepih godina i sreće u svemu što nosi život", "Predivna, dokaz da godine ne mogu ništa", "Prelijepa Seve", "Sretno i dugovječno", "Predivni ste", "Dalmatinke su čudo, ne daju se ali kad osvojiš onda ne daju tebe", "Koliko ste savršeni", "Seve izgleda top", neki od brojnih čestitaka i komplimenata koje su dobili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina i Igor vjenčali su se u rujnu 2015. godine u istarskim Balama, a na njemu su bili prisutni samo članovi najuže obitelji te kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović. Dva mjeseca kasnije, organizirali su veliku proslava u Beogradu na kojoj je bilo 150 uzvanika, za koja su bila zakupljena dva kata jednog tamošnjeg hotela. 

Seve se ovih dana nalazi na turneji "Magic Tour" u sklopu koje će večeras nastupiti u beogradskoj Štark areni. Turneju je započela prošlotjednim koncertom u rodnom Splitu, a još ju čekaju nastupi u Zagrebu 7. prosinca te u Ljubljani 21. prosinca.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +7 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene