Poručila bogatašu

Seve pjevala na rođendanu srpskom bogatašu: Uslijedili ljutiti komentari!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina je pjevala Kirilu Kravčenku za njegov 37. rođendan koji se slavio u dvoru srpske kraljevske obitelji Karađorđević, a 'buka' sa zabave razljutila je brojne susjede.

Pjevačica Severina nedavno je pjevala ruskom naftašu Kirilu Kravčenku na kraljevskom dvoru Karađorđevića u Srbiji.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

Naime, Kiril je generalni direktor Naftne industrije Srbije, a na proslavi njegovog 37. rođendana gosti su bili brojni uglednici iz cijelog svijeta.

Sonja Lazetić
, supruga bivšeg nogometaša Crvene zvezde Nikole Lazetića, jedna je od nekoliko susjeda koja se razljutila zbog Severinina nastupa u Belom dvoru.

Naime, prema njezinim tvrdnjama Seve je bila toliko glasna da Sonja i njezina djeca nisu mogli spavati pa je sve ljutito objavila na Twitteru.

'Nije normalan, neizdrživo je. Znam da je bogat, ali Beli dvor je Beli dvor. Radni dan je sutra. Mora se spavati, a ne samo zajeb***ti. Djeca mi ujutro idu u školu. Od*** s tim pojačalima, seljaku', objavila je Sonja na Twitteru. Kasnije dodala kako ne predbacuje Severini jer nije ona kriva već bogataš 'zbog kojeg cijeli kraj pati'.


>> 'Ovo je najljepši koncert u mom životu. Hvala Zagrebe!'

Kirilova omiljena pjevačica s ovih prostora

Kako je Severina Kirilova najdraža pjevačica s ovih prostora, Kiril je pozvao Milana Popovića i rekao mu kako bi volio da upravo ona zapjeva na njegovoj proslavi, piše srpski Alo.

Severina je cijelu noć zabavljala goste u Belom dvoru, dvorcu srpske kraljevske obitelji Karađorđević, a zbog brojnih poznatih gostiju, slikanje je bilo strogo zabranjeno.

'Bilo je mnogo gostiju, što prijatelja što ljudi iz poslovnog svijeta. Kravčenko se potrudio da sve protekne u najboljem redu. Vrhunac večeri bio je Severinin nastup. Bila je odlično raspoložena pa je sve goste podigla na noge', ispričao je jedan od gostiju koji je htio ostati anoniman, piše Alo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene