Jedna od najvećih regionalnih zvijezda nikad ne miruje. Severina je oduševila nastupom u Makedoniji, odakle je odmah krenula za Rovinj.


Kaos u centru Berova, zakrčeni prilazi i sporedne ceste te pozornica na glavnoj cesti, prizor je kakav ovaj mali makedonski gradić ne pamti. Svega sedam tisuća mještana proteklog je vikenda, zahvaljujući Severini, primilo čak desetorostruko više posjetitelja.

Iako je prema prvim procjenama bilo 50 tisuća ljudi, službeno policijsko priopćenje navodi brojku od njih čak 70 tisuća.

Rekordna je to posjećenost Etno Square festivala, koju je ikada jedan izvođač uspio privući, što ni ne čudi s obzirom da su posjetitelji došli iz svih krajeva Makedonije, pa čak i okolnih zemalja – Bugarske, Albanije i Grčke.

'Ovo je jedan od onih koncerata koji se ne zaboravljaju nikada... Neprocjenjiv je osjećaj pjevati pred ovoliko ljudi, iako, dok nisam vidjela snimku, nisam vjerovala u toliku brojku... Zauvijek u mom srcu, blagodaram, Makedonija', ističe Severina, koja se već sutradan ujutro zaputila u Rovinj, gdje je sinoć održala koncert pred 30 000 ljudi, oborivši tako i rekord posjećenosti ovog istarskog grada.