Severina smatra da je postupila ispravno. Stoji iza svojih postupaka i opet bi napravila isto.


Posljednjih dana Severina je u svom rodnom Splitu. Provela je s obitelji Usrks u rodnom gradu, a sada je očekuje i premijera mjuzikla "Naša bila štorija". Uz majku Anu, podržavaju je sin i suprug, a uz najdraže ljude sve je lakše! Raduje se Seve premijeri, a raduju se i kolege, pogotovo Goran Karan. Priznala je to glazbenica u ekskluzivnom intervjuu koji je dala Slobodnoj Dalmaciji.

Vezani članci Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina u seksi izdanju čestitala suprugu rođendan: "Anđele moj, hvala ti za sve" Slika nije dostupna "Naša bila štorija" zasjenjena lošom produkcijom: "Loša scena i loš razglas"

Komentirala je pjevačica u njemu pripreme za premijeru, ali i nešto što zanima cijelu Hrvatsku. Prvi put je otvoreno komentirala svoj potez, kojim je dala podršku Agrokoru. "Mislim da je naša Vlada isto napravila, pet dana nakon mene. I to Vlada skupa sa svim dobavljačima, zato što su shvatili da ne mogu drugačije... Napravila sam dvije dobre stvari, stala sam iza nečega gdje će stvarno biti belaja, jer će ljudi stvarno ostati bez posla. Pogotovo žene od 50-60 godina. Pa tko će ih zaposliti?", zapitala se Severina i objasnila svoj potez.

"S druge strane, moja prijateljica Iva nema nikakve veze s tim što se događa. Ona je radila u marketingu, a to što se sad tamo događa druga je stvar. Moja mater je zadovoljna kako sam reagirala", zaključila je pjevačica priču o Agrokoru. Da podsjetimo, Iva i Severina dugogodišnje su prijateljice, zajedno slave, ljetuju, zabavljaju se i odmaraju. A čini se da su tu jedna za drugu i u teškim trenucima.