Severina je u subotu održala veliki koncert u Splitu, a InstaStory koji je objavila otkrila je što se sve događalo u backstageu.

Galerija


Severina Kojić je sinoć započela svoju koncertnu turneju "The Magic Tour" i to spektakularnim nastupom u svom rodnom gradu Splitu. Nakon što su se dojmovi slegli, pjevačica je poslala emotivnu poruku preko Instagrama.

Vezani članci Severina (Foto: Instagram) Sud nije dopustio da Severinin sin bude uz nju na koncertu u Zagrebu: "Moje misli i emocije bit će uz njega" Severina (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Na Severininom koncertu u Beogradu došlo do incidenta: "Djevojke su vrisnule, a osiguranje ih je sklonilo"

"Hvala Splite za svu ljubav koju si mi dao, od rođenja do sada, što sam rasla u tebi i što si mi pružio mogućnost da ovo doživim", napisala je uz fotografije iz Spaladium Arene.

Na InstaStoryju je pokazala i što se događalo u backstageu nakon koncerta. Severinu su dočekali njeni plesači i skandirali njeno ime i pljeskali joj. S njom su u pratnji bili suprug Igor Kojić i menadžer Alen Ključe.

Severina im je potrčala u zagrljaj i zahvalila, a posebno je izljubila sedmogodišnjeg Ljubu Stankovića koji je bio gost na koncertu i s njom otpjevao pjesmu "Tutorial".

Inače, koncert je započeo trikom - pjevačica se pojavila na pozornici u dugoj crnoj haljini i s velom, a potom se za nekoliko sekundi pojavila na sredini Arene. Severina je izvodila najveće hitove praćene spektakularnim koreografijama više od dva sata i razgalila tisuće obožavatelja.

Na pozornici se, uz Severinu, izmjenjivalo čak 16 plesača s 20 koreografija, a sviralo je 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra.

Usred obiteljske drame na Instagramu objavljena dosad neviđena fotografija Meghan Markle