Severina je otkrila kako se trebala zvati njezina pjesma "Prijateljice" i kome ju je posvetila.

Galerija


Severina Kojić prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, u susjednoj nam Srbiji, otkrila je dosad nepoznate detalje o jednoj od njezinih najpopularnijih pjesama "Prijateljice" koja je obilježila stotine prijateljstava i jedna je od najizvođenijih pjesama na vjenčanjima u Hrvatskoj.

Vezani članci Severina i Igor Kojić - 4 Igor Kojić suprugu Severinu nije spomenuo već mjesecima, a sada je na Instagramu posvetio objavu drugoj ženi Severina Odbačena kaznena prijava protiv Severine radi kaznenog djela prijetnje, nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje

Pjesmu je napisala sama Severina, posvetila ju je prijateljici koja je poginula, a trebala je nositi naziv upravo po njoj, no pjevačica se ipak predomislila i nazvala ju "Prijateljice".

"Nastala je davne 1997. godine, a napisana je po istinitoj priči. Posvetila sam je svojoj najboljoj prijateljici koja je, nažalost, poginula. Pjesma se trebala zvati drugačije. Moja prijateljica zvala se Marica i pjesma se trebala zvati 'Marice, moja prijateljice'. Ali nisam to napravila zbog njezinih roditelja. Imala je prelijepe zelene oči. Ponekad bi nas pomiješali, a meni je to laskalo jer Marica je zaista bila prelijepa", otkrila je Severina.

Vjerujemo kako će se pjesma naći i na listi onih koje će izvoditi na nadolazećoj regionalnoj turneji "The Magic Tour". Bit će to spektakl svjetskih razmjera, a publika će imati priliku uživati u dosad neviđenom showu na ovim prostorima. 

Turneja započinje 16. studenoga u Severininu rodnom Splitu, a nakon toga se i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 7. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

Vijest koja lomi srca: Preminula 2-godišnja kći popularnog pjevača, liječnici je nisu uspjeli spasiti