Emotivna posveta

Seve otkrila da je njezin najveći hit nastao nakon velike tragedije, evo kako se zapravo trebao zvati

Severina (Foto: Youtube Screenshot) Severina (Foto: Youtube Screenshot) Youtube Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Dnevnik.hr) Severina (Foto: PR) Severina (Foto: PR) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Dnevnik.hr) Severina (Foto: Dnevnik.hr) +0 Severina (Foto: Youtube Screenshot) Galerija

Severina je otkrila kako se trebala zvati njezina pjesma "Prijateljice" i kome ju je posvetila.

Severina Kojić prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, u susjednoj nam Srbiji, otkrila je dosad nepoznate detalje o jednoj od njezinih najpopularnijih pjesama "Prijateljice" koja je obilježila stotine prijateljstava i jedna je od najizvođenijih pjesama na vjenčanjima u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Pjesmu je napisala sama Severina, posvetila ju je prijateljici koja je poginula, a trebala je nositi naziv upravo po njoj, no pjevačica se ipak predomislila i nazvala ju "Prijateljice".

"Nastala je davne 1997. godine, a napisana je po istinitoj priči. Posvetila sam je svojoj najboljoj prijateljici koja je, nažalost, poginula. Pjesma se trebala zvati drugačije. Moja prijateljica zvala se Marica i pjesma se trebala zvati 'Marice, moja prijateljice'. Ali nisam to napravila zbog njezinih roditelja. Imala je prelijepe zelene oči. Ponekad bi nas pomiješali, a meni je to laskalo jer Marica je zaista bila prelijepa", otkrila je Severina.

Vjerujemo kako će se pjesma naći i na listi onih koje će izvoditi na nadolazećoj regionalnoj turneji "The Magic Tour". Bit će to spektakl svjetskih razmjera, a publika će imati priliku uživati u dosad neviđenom showu na ovim prostorima. 

Turneja započinje 16. studenoga u Severininu rodnom Splitu, a nakon toga se i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 7. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ned LeDoux (Foto: Facebook) Ned LeDoux (Foto: Facebook) Ned i Morgan LeDoux (Foto: Facebook) Ned LeDoux (Foto: Instagram) +2 Ned LeDoux (Foto: Instagram) Celebrity Vijest koja lomi srca: Preminula 2-godišnja kći popularnog pjevača, liječnici je nisu uspjeli spasiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene