severina

Slatka kao šećer: OVIM 'outfitima' Seve oduševljava cijeli tjedan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seve posljednjih dana oduševljava modnu scenu!

Pjevačica Severina nedvojbeno ima sjajan ukus za modu. No, nakon klasične elegancije s pokojim osobnim detaljem, Severina je prošlog tjedna jednostavno oduševljavala fanove njezine glazbe jednako kao i modne zaljubljenike.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

>> Severina najavila još 2 koncerta: 'Imamo datume za Split i Sarajevo'

Naime, opuštenim, razigranim i veselim odjevnim kombinacijama nije mogla ne privlačiti ogromnu pažnju na sebe, a trendseterice već prekopavaju modne blogove kako bi otkrile gdje bi što od komada odjeće mogle i nabaviti.

Severina, koja voli nositi torbe s potpisom skupocjenih brendova zapravo voli kombinirati high street brendove sa skupocjenim, dizajnerskim komadima odjeće.

Tako je Severina na koncert Bajage i Instruktora odjenula haljinu kojom je dominirala plava i crvena boja, a sve je uparila s crvenom torbom i cipelama. Za Beograd je pak imala dvije kombinacije, prvo je izašla u suknja-hlačama, crvenoj vestici na točkice te sa zelenim šalom, a potom je prošetala u farmerkama na tregere i cipelama na punu petu. U petak je pak bez daha ostavljala fanove u Zagrebu kad se pojavila u retro stilu - odjevena u crvene hlačice i prugastu crveno-bijelu majicu s retro naočalama na glavi!

Naposljetku, u subotu navečer Seve je nastupila u Tuzli, a za taj koncert odjenula je izazovnu Zigmanovu haljinu s trakicama koja je jednostavno oduzimala dah! 

Najbolji Severinin outfit mi je:

  • Plavo-crvena haljinica
  • Plave hlače i vestica na točkice
  • Treger hlače!
  • Prugasta majica i crvene hlačice
  • Zigmanova haljina na trakice

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene