Pjevačica je nedavno izdala spot za pjesmu "Mirna" u kojem je pokazala i besprijekornu liniju.

Galerija


"Razvučem osmijeh i briga me", poručila je pjevačica ispod fotografije.

Vezani članci Davor Grgin (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) PR stručnjak komentirao glasine da je raskinuo suradnju sa Severinom, evo što nam je rekao Severina (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Seve otkazala drugi koncert zaredom, oglasili se i organizatori na koje je svalila krivicu, evo što su rekli

Pjevačica Severina Kojić podijelila je fotografiju na Instagramu, još jednu u nizu kojom je oduševila svoje obožavatelje kojih je poprilično - čak 965 tisuća.

Na njoj pjevačica pozira u bijelom topiću s crnim točkama, sa savršenim make up-om i jednako takvom kosom, a dosad je na njoj prikupila više od 43 tisuće lajkova.

Severina je odmah dobila brojne komplimente na račun izgleda, a svi su se vrtili oko činjenice da baš ništa na njoj ne odaje njezine godine. Naime, pjevačica ima 47 godina, no složit ćete se kako na fotografiji izgleda puno mlađe.

"Izgledaš kao da imaš 19 godina", "Jesi li ti uopće punoljetna?", "Mogu ti samo zavidjeti, jer si predivna", "Ne znam kako ova žena izgleda sve bolje i mlađe", samo su neki od komentara.

Pjevačica je nedavno izdala i seksi spot za pjesmu "Mirna" u kojem je pokazala i besprijekornu liniju

"Skijaška Sharon Stone" pokazala previše u haljini s opakim prorezom

Djevojka nove nogometne zvijezde Brune Petkovića izgleda kao svjetski top-model

Oglasila se trenutno najomraženija preljubnica na svijetu koja polako ostaje bez svega