Severina je najnovijom objavom na društvenim mrežama uspjela oduševiti obožavatelje.

Galerija


Severina, koju na profilu na Instagramu prati više od 1,2 milijuna ljudi, svakom novom objavom izazove njihovo oduševljenje i dobije tisuće komplimenata na račun izgleda, a drugačije nije bilo ni nakon posljednje fotografije koju je s njima podijelila.

Vezani članci Severina - 6 Severina objavila fotografiju s druženja s prijateljicama, jasno je dala do znanja što misli o svakoj od njih Severina Procurile Severinine fotografije stare 15 godina, pogledajte kako je izgledala s potpuno drugačijom frizurom i stilom

Naime, 47-godišnja pjevačica objavila je fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini koja je savršeno istaknula njezinu ženstvenu liniju dok je pozirala u zavodljivoj pozi.

"Nikad ne odustaj", napisala je uz objavu i dodala heštegove "volim što se volimo", "ljubav se ljubavlju vraća", "zahvalna za sve" i "the magic tour must go on".

Među morem komentara istaknule su se pohvale na račun njezina besprijekornog izgleda.

"Izuzetno savršena", "Kraljica meni od svih veća", "Slatka si", "Predivna kao i uvijek", "Lijepa žena", "Seve, samo jako", "Tvoja moć nema granica", "Svaka čast, bez komentara, sve je tip-top", "Ma ljepotica", "Ljepota ide iz srca, ostani uvijek takva dobrica, usrećuješ i sebe i nas koji te volimo", poručili su joj obožavatelji.

Njegovi dečki: Ćorluka objavio novu fotografiju sina Viktora i njegova vjernog zaštitara