Pamtit će ovo!

Seve objavila video na kojem se vidi kako je odmjerava svjetski poznati glazbenik, a družila se i s holivudskim zvijezdama!

Severina Severina Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 7 Severina - 9 Severina - 6 Severina Vučković Severina Vučković +21 Severina Vučković Galerija

Severina, baš kao i mnogo poznatih osoba, trenutačno ljetuje na Jadranu, a na večeri je srela i najveće holivudske zvijezde, P. Diddyja, Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona.

Naša Severina ljeto također voli provesti na Jadranu, a svoj je odmor za početak odlučila iskoristiti baš u dijelu Dalmacije u kojem trenutačno borave i brojne holivudske zvijezde - Woody Harrelson, Matthew McConaughey i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Severina i njezine prijateljice odlučile su večerati u jednom restoranu, u kojem su se našli i poznati glumci, a osim njih tamo je bio i svjetski poznati reper P. Diddy

Sean Love Combs, koji se krije pod spomenutim umjetničkim imenom, krajičkom je oka zamijetio zgodnu Severinu kad je prolazila pokraj njihova stola, pa je i zastao kako bi je pogledao, a čini se da su i ostali glumci uživali u večeri.

Osim već dobro poznatih zvijezda, na Jadranu s njima boravi i još jedan glumac, Aziz Ansari, poznat po ulogama u seriji ''Master of None Presents: Moments in Love'' te filmovima ''Get Him to the Greek'', ''30 Minutes or Less'' i drugima.

Samo večer prije Severina je objavila videozapis na kojem njezin sin pozira s Woodyjem Harrelsonom i Chrisom Rockom, a Woody je dječaku potpisao i autogram s posvetom.

"Mama, mama dobio sam autogram od barbe koji glumi u Venom-u", napisala je Sevka u nastavku ispod slike na kojoj je papir s autogramom stajao na stolu.

"Bože, kakva srića dici. Vidili su Chris Rocka i Woody Harrelsona, barbu iz Venom-a... Moje prijateljice su vidile Matthew McConaugheya i Puff Diddya. Ja sam #TeamMatthew, a vi? Pardon, možda sam ipak malo više #TeamWoodyHarrelson", našalila se Sevka.

Pjevačica ne skriva koliko uživa na moru, pa je objavila i niz fotografija u laganoj bijeloj košuljici zavezanoj oko struka dok se iza nje nalazi morsko plavetnilo, a u opis je kratko napisala: ''I zato ti, more, hvala''.

''Moja lipa, moja najlipša'', ''Najljepša ženo'', pisali su joj pratitelji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff +2 Hayley Hasselhoff Zanimljivosti Kći legendarnog glumca kojeg smo gledali u hit-seriji prošle se godine upisala u povijest, a poznati otac velika joj je podrška

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +29 Ivana Knoll Celebrity Savršene noge seksi Hrvatice na meti su komentara, ali kad je okrenula leđa, također se imalo što vidjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene