Severina je na profilu na Instagramu objavila slatki video i pokazala svoj susret s guskama.

Galerija


Severina je na svom profilu na Instagramu s obožavateljima podijelila nekoliko dragocjenih uspomena koje je ponijela kući s odmora u Grčkoj u kojoj je boravila s obitelji.

Vezani članci Severina Severina nakon provale u njezin stan u potresnoj izjavi priznala što joj najteže pada: "To se ne može nikad nadoknaditi" Severina Severinin PR menadžer potvrdio da je netko provalio u njezin stan u Zagrebu, otkrio nam je detalje drame koja se pjevačici dogodila

Najviše zanimanje izazvala je jedna objava i to video u kojem 47-godišnja pjevačica bježi od jata gusaka kojima se pokušala približiti. Životinjama se ta ideja nije pretjerano svidjela pa su ljutito krenule na nju te je na kraju morala i potrčati dalje od njih.

"Ne možeš sjesti s nama", napisala je Severina i pokazala koliko uživa u prirodi i njezinim čarima.

"Kako slatko", "Eto vidiš kako to rade guske", "Ovo je vrh", "Hahaha, ovo je urnebesno, hvala što si to podijelila s nama", "Inače kad se Seve pojavi žari i pali, ali sad se svi kidamo", "Prejaka", "Severina može navući i džak na sebe, uvijek je lijepa", "Obožavam je", "Savršena u svakom pogledu, posebna, vječna djevojčica puna ljubavi i radosti", neki su od komentara.

Uz video, Severina je objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Igorom Kojićem i njegovim roditeljima Draganom Kojićem Kebom i Oljom Kojić te jednu na kojoj pozira uz konje i uz koju je napisala "ja sam djevojka sa sela" baš kao što kaže jedan od njezinih najvećih hitova.

Slučajno ili namjerno? Stjepan Hauser otkrio s kime uživa na egzotičnim Maldivima