Severina je na društvenim mrežama objavila emotivan video nastao ispred stana Milana Popovića.

Galerija


Osim borbe s koronavirusom, Severina vodi i onu osobnu, pokušavajući i nastojeći vidjeti svoga sina, što joj nije pošlo za rukom unatoč tome što je danas dan kada joj je to trebalo biti omogućeno prema odluci suda i zbog čega je stigla u Beograd. Svoju je situaciju odlučila podijeliti na društvenim mrežama.

Vezani članci Igor Kojić Kojić objavio novu, tajanstvenu poruku, pa rasplamsao šuškanja o nevoljama u braku sa Severinom Severina i Davor Grgin Severina posvetila lijepe riječi muškarcu kojeg obožava: "Jer neki se ljudi moraju voljeti"

Naime, na profilu na facebooku pjevačica je objavila video u kojem zvoni na ulazu u stan bivšeg partnera i oca svog djeteta Milana Popovića, koji je dobio nepravomoćnu presudu prema kojoj sin mora živjeti s njim, a koji joj prema njezinim riječima ne dopušta da vidi sina. Štoviše, navodno su njih dvojica trenutno u samoizolaciji nakon što se Milan vratio s puta iz Austrije o čemu nije bio izvjestio Severinu.

"Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi.

Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata", napisala je Severina uz objavljeni video.

Pred stanom je zvonila desetak minuta sa zaštitnom maskom na licu, te je izrazila nadu da će nadležna tijela u Hrvatskoj poduzeti nešto oko novonastale situacije nakon što vide snimku koju je objavila.

Poznata je po golišavim izdanjima, no za druženje s obitelji se pokrila, a evo i kako izgleda bez šminke