Još je pod dojmom!

Pogledajte zbog koga je Severina završila na rubu suza na proslavi rođendana, taj trenutak ju je posebno dirnuo!

Severina i Marko Tolja - 7 Severina i Marko Tolja - 7 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Marko Tolja - 6 Severina i Marko Tolja - 1 Severina i Marko Tolja - 3 Severina i Marko Tolja - 4 Severina i Marko Tolja - 2 Severina i Marko Tolja - 5 Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 2 Severina s majkom Anom - 6 Severina s majkom Anom - 3 Severina s majkom Anom - 1 +19 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 Galerija

Severina je na Insatgramu objavila video s proslave 50. rođendana pa otkrila koji ju to trenutak posebno dirnuo u večeri za pamćenje.

Severina je sa stilom proslavila 50. rođendan, a da je još uvijek pod dojmom raskošne proslave koju nisu propustile najveće zvijezde estrade, govori i video koji je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

50-godišnja Seve pokazala je svima koliko je uživala u izvedbi pjesme "My Way" Franka Sinatre koju joj je otpjevao Marko Tolja koji ju je dirnuo do suza i kojemu je na kraju pohitala u zagrljaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Jednom sam sanjala da smo svi moji dragi ljudi i ja na koncertu Franka Sinatre i pjevamo 'My way'… Preksinoć je tako i bilo jer je predivni Marko Tolja 'My way' otpjevao kao u snu. Hvala na bajci koju si nam priredio. Hvala mojoj obitelji i svim mojim divnim prijateljima što su organizirali čudesan party, a moje snove pretvorili u bajkovitu stvarnost. Vi ste moje bogatsvo", napisala je Severina uz objavljeni video s proslave.

"Divota", "Divna si bila", "Ubija u srce", "Ja da ovako čučnem ostala bih doživotno", "Carica si", "Uvijek svoja Seve", "Naša kraljica", "Haljina je sve", "Hvala ti na predivnoj večeri punoj topline, glamoura i onog poznatog “svi smo mi naši” osmijeha! Bila si iskrena, bila si sretna bila si svoja kao i uvijek! Srce ko kuća! Hvala draga naša S", poručili su joj pratitelji i prijatelji u komentarima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna Rihanna i A$AP Rocky Rihanna Rihanna - 1 +3 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna sitno broji do poroda, a iz najmanjih mogućih bikinija se ne skida, čak ni na mjestu gdje joj se nitko nije nadao!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga +0 Jelena Rozga Celebrity Rozga u utegnutoj haljini okrenula leđa kameri pa pokazala raskošnu pozadinu: "Slika govori više od tisuću riječi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene