objavila video

Severina blista od sreće na odmoru sa svojim sinom, pohvalila se i luksuzom u kojem uživaju: "Raj na zemlji!"

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Galerija

Severina je na Instagramu objavila video s Maldiva gdje trenutno odmara sa svojim sinom i pohvalila se luksuzom u kojem uživaju.

Pjevačica Severina trenutno je na Maldivima, a društvo joj pravi njezin sin.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Iz svoje omiljene tropske destinacije javila se na svojem Instagramu gdje je objavila video u kojem se pohvalila ljepotama u kojima tamo uživaju.

Smjestili su se u luksuznom resortu Six Senses Laamu, u kućici s direktnim izlazom na ocean, u koji je Seve u snimci skočila u zelenom kostimu.

"Osjećam se kao u raju", poručila je u opisu videa, a obožavatelji su primijetili da joj osmijeh ne silazi s lica te su joj poručili da uživa sa svojim sinom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Prezgodna", "Lijepo živiš", "Raj na zemlji", "Kakva žena!", neki su od brojnih komentara koje je dobila, a objava je u manje od sat vremena skupila preko 10 tisuća lajkova.

Ranije je u svojim pričama na Instagramu otkrila i kako njoj i sinu društvo na odmoru pravi i poznata splitska fotografkinja te njezina bliska prijateljica Sonja Dvornik.

Severina često bježi na Maldive, gdje je zadnji put bila početkom godine, a tamo je vodila i bivšeg supruga Igora Kojića.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) +8 Miley Cyrus (Foto: Instagram) Celebrity Miljenika žena ostavila je nakon osam mjeseci braka pa je pronašla djevojku, a nove fotke otkrile su da ponovno ljubi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene