Severina je u stanci od turneje svratila u kuhinju sa svekrvom Oljom Kojić kako bi zamotala čak 160 sarmi.

Galerija


Iako je nedavno krenula na veliku turneju pod nazivom "The Magic Tour", Severina nije zanemarila obiteljske obveze.

Vezani članci Severina - 1 Seve je mjesecima razdvojena od muža, a sad je posvetila emotivnu objavu važnoj osobi u svom životu Severina Nostalgična Severina prisjetila se starih dana dok Igora i dalje nema na vidiku, svu pažnju ukrala je njezina sjajna figura

Tako je s više od milijun obožavatelja podijelila nekoliko Instagram priča iz kuhinje na kojima s pregačom oko struka mota sarmu.

Osim što ju inače ne viđamo u takvom izdanju, splitska pjevačica s javnosti je podijelila i ultimatum koji joj je dala svekrva, majka njezina supruga Igora Kojića te supruga folk-zvijezde Dragana Kojića Kebe, Olja Kojić.

"Znate što je ovo? Dobila sam ultimatum. Rekla mi je svekrva: 'Ako ne napraviš sarme, nećeš ući u kuću.' 160 sam ih namotala. Lipo sad mogu na televiziju", našalila se pjevačica koju 23. studenog očekuje nastup u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu, a zatim i u Ljubljani te Skopju.

Dok se ona bavila kuhinjskim poslovima, suprug Igor objavio je video s njezine turneje iz backstagea na kojem ona pjeva svoj veliki hit "Paloma Nera".

"Što će meni blaga sva kada tebe imam ja", posvetio joj je stih iz spomenute pjesme uz video.  

Novoj djevojci slavnog glumca procvjetala usnula karijera otkad je s njim, a sad je pokazala i top-formu