Kad ne nastupa...

Severina javno podijelila da je dobila ultimatum od svekrve: "Ne napraviš li to, nećeš ući u kuću!"

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Severina je u stanci od turneje svratila u kuhinju sa svekrvom Oljom Kojić kako bi zamotala čak 160 sarmi.

Iako je nedavno krenula na veliku turneju pod nazivom "The Magic Tour", Severina nije zanemarila obiteljske obveze.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Tako je s više od milijun obožavatelja podijelila nekoliko Instagram priča iz kuhinje na kojima s pregačom oko struka mota sarmu.

Osim što ju inače ne viđamo u takvom izdanju, splitska pjevačica s javnosti je podijelila i ultimatum koji joj je dala svekrva, majka njezina supruga Igora Kojića te supruga folk-zvijezde Dragana Kojića Kebe, Olja Kojić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

"Znate što je ovo? Dobila sam ultimatum. Rekla mi je svekrva: 'Ako ne napraviš sarme, nećeš ući u kuću.' 160 sam ih namotala. Lipo sad mogu na televiziju", našalila se pjevačica koju 23. studenog očekuje nastup u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu, a zatim i u Ljubljani te Skopju.

Dok se ona bavila kuhinjskim poslovima, suprug Igor objavio je video s njezine turneje iz backstagea na kojem ona pjeva svoj veliki hit "Paloma Nera".

"Što će meni blaga sva kada tebe imam ja", posvetio joj je stih iz spomenute pjesme uz video.  

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Shauna Sexton (Foto: Instagram) Celebrity Novoj djevojci slavnog glumca procvjetala usnula karijera otkad je s njim, a sad je pokazala i top-formu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene