Severina je podijelila još jednu fotografiju koja je nastala na snimanju za naslovnicu knjige "U ime mafije" Maxa Bunkera, a ovog puta pozirala je s pištoljem.

Galerija


Severina (49) pohvalila se prošlog tjedna da će biti na naslovnici romana "U ime mafije" Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, a sad je objavila još jednu seksi fotografiju sa snimanja. 

Vezani članci Severina - 2 Severina se prvi put nakon provale oglasila na Instagramu, podijelila znakovitu objavu i dobila podršku obožavatelja Severina Severina nakon provale u njezin stan u potresnoj izjavi priznala što joj najteže pada: "To se ne može nikad nadoknaditi"

Splitska pjevačica u opis slike napisala je samo naziv knjige i ime pisca. Severina je pozirala s pištoljem u ruci, cijelo joj je tijelo bilo u sjeni, dok su njezine oči bile u prvom planu. Ipak, u mračnoj pozadini nazirao se njezin bujni dekolte. 

"Najljepša i najbolja", "Predivna", "Baš bi bila moćna članica mafije", "Kraljica", "Diva", komentirali su njezini obožavatelji. 

Inače, pjevačica je ranije istaknula koliko je sretna što je dobila priliku da se pojavi na naslovnici romana.

"Alan Ford, najpoznatiji strip na svijetu i moj omiljeni, napisao je slavni Max Bunker. Danas u izdanju izdavačke kuće 'Sandorf' izlazi njegov roman 'U ime mafije'... 'Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće 'Sandorf' da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegova romana. To je krimić... i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca...' Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? Snimali smo za nekoliko dana, moja ekipa s kojom snimam i novi album. Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni... A ja sam u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sreće. Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina", napisala je Severina. 

Većini su nespojiv par, ali fotka njihova strastvenog poljupca postala je hit zbog njezina bikinija koji se jedva vidi

Lice Jennifer Lopez ipak malo drugačije izgleda na paparazzi fotkama nego na onima s Instagrama, ali je i dalje predivna