Pjesma ''Imaš pravo'' novi je singl sa Severinina albuma ''Halo'', koji izlazi 1. veljače 2019. godine.

Galerija


''Imaš pravo'', po mnogima jedna od najljepših balada u Severininoj karijeri, objavljena je u podne na njezinoj stranici na Facebooku. Glazbu je napisao Giorgos Sampanis, a tekst Marina Tucaković.

Vezani članci Severina Severina emotivnom objavom rastužila sve: "20 mjeseci je prošlo otkad je moj sin iseljen iz svoga doma..." Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!''

''Pjesmu Nikosa Oikonompoulosa, Ine Kati Laika, danima je slušao moj suprug, a onda me nagovorio da ju pošaljem Marini Tucaković da napiše tekst. Posvećujem ovu pjesmu ženama herojima koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. Za sve nas osjetljive…'', poručila je Severina. 

Pjesma ''Imaš pravo'' novi je singl najiščekivanijeg albuma u regiji – ''Halo'', koji izlazi 1. veljače 2019. godine. Spot potpisuje redatelj Darko Drinovac, a prema Severininim riječima, predstavlja pravo remek-djelo te jedan od najljepših spotova u njezinu životu.