Već je pravi hit!

Tuga, rezanje kose, sloboda: Severina napokon objavila spot u kojem je prikazala velike životne promjene

Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) promo 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) +0 Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Galerija

Severina je objavila novi spot, i to za "Daleko ti kuća", već mjesec dana najslušaniju pjesmu u regiji.

Kao što je i najavila na svojim društvenim mrežama, Severina je na YouTubeu objavila spot za pjesmu ''Daleko ti kuća''.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Između svega nekoliko pjesama s novog albuma koje još nisu doživjele ekranizaciju, "Daleko ti kuća" svakako je najiščekivanija, tim više što su u spotu, kako je i najavljeno, na metaforičan način prikazane velike životne promjene.

Prvo tuga, zatim rezanje kose, do slobode na kraju. "Daleko ti kuća" jedna je od 17 pjesama s novog albuma, koje su na YouTubeu preslušane već više od 220 milijuna puta.

''Presretna sam što je album najslušaniji u regiji već mjesec dana. Na koncertima traže 'Kumu', 'Fatu' i 'Popila', ali 'Daleko ti kuća' je pjesma koju jako vole. I ja je volim. Napisao ju je Jala Brat, a spot je radio Ljubba. Mislim da će vam se jako svidjeti'', rekla je Severina. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna hgf

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene