'Sekunde' su odbrojene! Severina je objavila novi singl, koji bi mogao biti pravi ljetni hit...


Severina je objavila spot za svoj novi singl. 'Sekunde' će sigurno postati novi ljetni hit, a ništa manje ne očekuje se ni od spota, koji prikazuje Severinu u nekom drugačijem izdanju. Seksi, opaka i plava. Naime, za potrebe spota, pjevačica je postala plavuša. Pjesmu je nekoliko dana unaprijed najavljivala na društvenim mrežama, a tom prilikom zahvalila se svima koji su joj pomogli.

Vezani članci The Magic Tour (Foto: PR) Severina predstavila ekipu s kojom će napraviti najveći koncertni spektakl godine Severina (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Šokantna Severinina ispovijest: ''Učiteljice su mog sina zaključale u sobu i povrijedile. Prijetile su da će ga istući ako ustane''

'Presretna sam što će u ponedjeljak izaći pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom. Hvala autorima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, kao i Petru Pašiću, koji je spotom savršeno prenio atmosferu pjesme. Hvala i mojoj ekipi, Petru, Dajani i Martinu, što onako slatko izgledam. Jedva čekam ponedjeljak... Odbrojavam sekundeeeeee...', izjavila je Severina nedavno.