Seksi spot

IMAMO LI HIT LJETA? Opaka i seksi Severina objavila 'Sekunde'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Sekunde' su odbrojene! Severina je objavila novi singl, koji bi mogao biti pravi ljetni hit...

Severina je objavila spot za svoj novi singl. 'Sekunde' će sigurno postati novi ljetni hit, a ništa manje ne očekuje se ni od spota, koji prikazuje Severinu u nekom drugačijem izdanju. Seksi, opaka i plava. Naime, za potrebe spota, pjevačica je postala plavuša. Pjesmu je nekoliko dana unaprijed najavljivala na društvenim mrežama, a tom prilikom zahvalila se svima koji su joj pomogli.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

'Presretna sam što će u ponedjeljak izaći pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom. Hvala autorima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, kao i Petru Pašiću, koji je spotom savršeno prenio atmosferu pjesme. Hvala i mojoj ekipi, Petru, Dajani i Martinu, što onako slatko izgledam. Jedva čekam ponedjeljak... Odbrojavam sekundeeeeee...', izjavila je Severina nedavno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene