Savršen skok

Za nju vrijeme kao da je stalo: Severina nas je još jednom podsjetila koliko dobro izgleda i u 47. godini!

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Miligram (Foto: PR) Severina (Foto: Jelena Balić) Eva LaRue i Severina (Foto: Instagram) +0 Severina i Miligram (Foto: PR) Galerija

Severina već nekoliko godina nosi titulu najseksipilnije i najzgodnije pjevačice u Hrvatskoj i šire, a čini se da vrijeme nema baš nikakav utjecaj na njezin izgled.

Ljetne radosti za pjevačicu Severinu odavno su počele. Snimila je novi ljetni hit u suradnji s Miligramom, družila se s holivudskom zvijezdom Evom LaRue, a u međuvremenu nas na svom profilu na Instagramu podsjeća koliko dobro izgleda.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Čini se da je za 46-godišnju pjevačicu vrijeme jednostavno stalo i kako se osjeća barem upola mlađe. U to se možemo uvjeriti ako bacimo pogled na posljednju objavljenu Severeninu fotografiju. Savršeno izveden skok na glavu u trendi jednodijelnom kupaćem kostimu i tijelo u top-formi najbolje nam to opisuju. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene