"Uvijek najbolja"

Severina bodri naše nogometaše, njima u čast objavila posebnu fotku, a neke je uspjela čak i zbuniti na tren!

Severina Severina DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju kako bi iskazala podršku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u susretu protiv Rusije na Poljudu.

Severina je poznata kao vatrena navijačica Hrvatske nogometne reprezentacije, a na profilu na Instagramu je otkrila kako prati i susret Hrvatske i Rusije na Poljudu.

Objavila je fotografiju na kojoj pozira sređena od glave do pete u glamuroznoj haljini, a uz objavu je napisala "15:00" i emoji nogometne lopte.

Fotografiju možete pogledate OVDJE.

"Kraljice", "Žena gori", "Uvijek najbolja", "Gledamoooo", "Na pobjedu", "Ja mislila najava albuma", "Diva", "Au Seveee", poručili su joj obožavatelji u komentarima od kojih su neki pomislili da najavljuje svoj novi, dugoočekivani album.

Na Poljud je stigla i Lidija Bačić koja vatreno navija na tribinama, a svoju su podršku putem društvenih mreža Vatrenima iskazale i njihove bolje polovice

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić dodatno zagrijala atmosferu na Poljudu, evo kako ona navija za Vatrene: "Znam tko je najljepša osoba na stadionu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene