"Prekrasnoća"

Severina pokazala zategnuto tijelo, usporedili je sa slavnom glumicom: "Ti rušiš zakone prirode"

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Severina je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i ostavila obožavatelje bez daha.

Kada ne nastupa u zemlji i izvan nje, Severina svoje slobodno vrijeme koristi za uživanje s obitelji i prijateljima, a ovih dana i za uživanje u ljetnim radostima, za koje joj nije potrebno puno odjevnih komada.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Tako je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i ponosno pokazuje isklesano tijelo i širok osmijeh na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Ovako me samo On nasmijava i fotka kad ne gledam", napisala je Severina i u heštegovima dala do znanja kako misli na svog supruga Igora Kojića.

Fotografija je razveselila njezine obožavatelje koji su zaključili da njihova omiljena pjevačica ne stari i da je iz dana u dan sve ljepša, a usporedili su je i sa slavnom latinoameričkom glumicom. 

"Godine joj ne mogu ništa", "Prekrasnoćo", "Kakvo tijelo žena ima u 47. godini, bolje od cure od 30 godina", "Ti rušiš zakone prirode", "Ti si rame uz rame Sofije Vergare", "Ajme, izgleda kao srednjoškolka", zaključili su obožavatelji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) +2 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić fotografijom na Instagramu objavila sretnu vijest: "Stiže nam samo naš mini čovjek"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene