Severina je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i ostavila obožavatelje bez daha.

Galerija


Kada ne nastupa u zemlji i izvan nje, Severina svoje slobodno vrijeme koristi za uživanje s obitelji i prijateljima, a ovih dana i za uživanje u ljetnim radostima, za koje joj nije potrebno puno odjevnih komada.

Vezani članci Severina - 3 Seve ne može doći sebi od smijeha zbog neobične poruke, a njen muž Igor se brine samo za jednu stvar Severina Severina otkrila velike planove pa sve oduševila, a nikome nije promaknuo ni dekolte koji je istaknula

Tako je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i ponosno pokazuje isklesano tijelo i širok osmijeh na licu.

"Ovako me samo On nasmijava i fotka kad ne gledam", napisala je Severina i u heštegovima dala do znanja kako misli na svog supruga Igora Kojića.

Fotografija je razveselila njezine obožavatelje koji su zaključili da njihova omiljena pjevačica ne stari i da je iz dana u dan sve ljepša, a usporedili su je i sa slavnom latinoameričkom glumicom. 

"Godine joj ne mogu ništa", "Prekrasnoćo", "Kakvo tijelo žena ima u 47. godini, bolje od cure od 30 godina", "Ti rušiš zakone prirode", "Ti si rame uz rame Sofije Vergare", "Ajme, izgleda kao srednjoškolka", zaključili su obožavatelji.

Franka Batelić fotografijom na Instagramu objavila sretnu vijest: "Stiže nam samo naš mini čovjek"