Severina je uživala na zagrebačkom koncertu Michaela Bublea.

Galerija


Kanadski pjevač Michael Buble oduševio je Hrvate, ali i brojne goste iz susjednih zemalja koji su stigli na koncert koji je održao u zagrebačkoj Areni, a među publikom su se našla i neka domaća poznata lica.

Vezani članci Severina (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Šokantna Severinina ispovijest: ''Učiteljice su mog sina zaključale u sobu i povrijedile. Prijetile su da će ga istući ako ustane'' Igor i Severina Kojić (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Oglušio se na odluku suda: Severinin suprug dobio kaznu za objavljivanje fotografije njezina sina

U Michaelovu glazbenom spektaklu tako je uživala i Severina, koja se zajedničkom fotografijom s glazbenikom pohvalila na Instagramu.

"Sinoć smo uživali na koncertu", napisala je Severina uz objavljenu fotografiju koju je dosad lajkalo gotovo 14 tisuća ljudi, a mnogi obožavatelji uputili su joj brojne komplimente na račun izgleda.

Michael je u Zagrebu nastupio u sklopu svjetske turneje na kojoj promovira svoj najnoviji album "Love". Nije krio koliko je sretan zbog dolaska u Hrvatsku, pogotovo zbog činjenice što je njegov djed rodom iz Trogira.

"Dobra večer! Ponosan sam što sam prvi put došao nastupiti kod kuće. Jako sam sretan i što je obitelj večeras sa mnom jer smo bili na jednom hrvatskom vjenčanju. Večeras ovdje nećete vidjeti pirotehniku, neće zvijezde padati s neba jer ono što vrijedi je glazba", rekao je Bublé i oduševio 9500 obožavatelja u zagrebačkoj Areni.

Severina također uskoro kreće na turneju, onu regionalnu naziva ''The Magic Tour", u sklopu koje će održati koncerte u Splitu, Zagrebu, Beogradu, Ljubljani i drugim većim gradovima. 

Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?