Uživala je

Pohvalila se na Instagramu: Svjetski poznati glazbenik svojim likom i djelom oduševio Severinu

Severina i Michael Buble (Foto: Instagram) Severina i Michael Buble (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Michael Buble (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: PR) Severina (Foto: PR) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Promo) Galerija

Severina je uživala na zagrebačkom koncertu Michaela Bublea.

Kanadski pjevač Michael Buble oduševio je Hrvate, ali i brojne goste iz susjednih zemalja koji su stigli na koncert koji je održao u zagrebačkoj Areni, a među publikom su se našla i neka domaća poznata lica.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

U Michaelovu glazbenom spektaklu tako je uživala i Severina, koja se zajedničkom fotografijom s glazbenikom pohvalila na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Sinoć smo uživali na koncertu", napisala je Severina uz objavljenu fotografiju koju je dosad lajkalo gotovo 14 tisuća ljudi, a mnogi obožavatelji uputili su joj brojne komplimente na račun izgleda.

Michael je u Zagrebu nastupio u sklopu svjetske turneje na kojoj promovira svoj najnoviji album "Love". Nije krio koliko je sretan zbog dolaska u Hrvatsku, pogotovo zbog činjenice što je njegov djed rodom iz Trogira.

"Dobra večer! Ponosan sam što sam prvi put došao nastupiti kod kuće. Jako sam sretan i što je obitelj večeras sa mnom jer smo bili na jednom hrvatskom vjenčanju. Večeras ovdje nećete vidjeti pirotehniku, neće zvijezde padati s neba jer ono što vrijedi je glazba", rekao je Bublé i oduševio 9500 obožavatelja u zagrebačkoj Areni.

Severina također uskoro kreće na turneju, onu regionalnu naziva ''The Magic Tour", u sklopu koje će održati koncerte u Splitu, Zagrebu, Beogradu, Ljubljani i drugim većim gradovima. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) +10 Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Celebrity Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene