Sve je raznježila

Seve podijelila neviđenu fotografiju sa sinom na poseban dan, rijetki su ostali ravnodušni na prizor: "Nisam sigurna da imate ljepšu"

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 10 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 10 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 10 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju povodom rođendana svoga sina koji je na svijet stigao prije deset godina.

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju sa svojim sinom koju dosad još nismo imali prilike vidjeti, a za to je imala poseban povod.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Naime, njezin sin slavi deseti rođendan, a fotografija koju je Severina objavila nastala je nedugo nakon njegova rođenja.

"Prošlo je deset godina od kada sam prvi put vidjela najljepše oči na svijetu. I sve mi je u ovih deset godina bilo lako, samo kad bih pogledala u te oči. Za te oči, u vatru i vodu i nakraj svijeta. I s dinosaurima bih se hrvala, a gdje ne bih s korumpiranim barabama. Hvala sine, što si mi dao neopisivu snagu i hrabrost. Hvala što me ljubav prema tebi učinila neustrašivom. Moj blagoslov i srce srca moga", napisala je Severinu uz fotografiju koju pogledajte OVDJE.

""Sretan rođendan, toliko emocija u jednoj slici", "Nek mu je sretan rođendan", "Predivna fotografija", "Sretnoooo", "Sretan rođendan malom junaku", "Majčin život i snaga. Volim vas", "Sretan rođendan divnom dječaku", "Neka ti je sin živ i zdrav", "Prekrasni ste", "Nema puta da ne oplačem na Rođeno moje", "Predivna fotografija, nisam sigurna da imate ljepšu", "Tvoja kopija i nitko ti ga ne može oduzeti. Ispod srca si ga nosila i u srcu će ti ostati. Prekrasan je, sretno", samo je dio poruka koje je dobila od obožavatelja u komentarima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 +2 Danijela Martinović - 5 Celebrity Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Petar Grašo - 3 Celebrity Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene