Severina je pokupila mnoštvo komplimenata za svoj izgled u bijeloj haljini, no nekima je za oči zapeo detalj na fotografiji.

Galerija


Severina (48) objavila je seksi fotografiju na kojoj pozira u uskoj i jako kratkoj haljini i izazvala oduševljenje obožavatelja, no neki su se usredotočili na jedan nedostatak. 

Vezani članci Severina Severina posvetila dirljivu objavu pokojnom prijatelju, ne krije koliko joj nedostaje ovih dana: ''I danas smo pričali o tebi'' Severina - 5 Severina kakvu još nismo vidjeli: Objavila snimku koja je zbog njezine zaigranosti zabavila obožavatelje

"Mala bijela haljina", napisala je pjevačica uz objavu. Severina je ubrzo dobila mnoštvo komplimenata i više od 24.000 lajkova, a neki su komentirali nedostatak dijela štikle i posumnjali da je fotografija previše uređivana. 

"Slika je lijepa. Samo, jedna štikla se nekako izgubila ili ja ju ne vidim. Ups", "Bomba na kvadrat", "Woow", "Predivna si", "Moja Seve, otkinuše ti štiklu u shootingu", komentirali su. 

Inače, Severina je nedavno iznenadila svoje obožavatelje objaviviši na Instagramu fotografiju u svom najjednostavnijem izdanju, bez imalo šminke na licu i u uskoj haljini bez rukava, ispod koje nije odjenula donje rublje.

Goran Vlaović na pragu pedesete dobio dijete sa 17 godina mlađom zaručnicom i bivšom misicom

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!