"Ponuda za suradnju?"

I Seve je pod dojmom spektakla za pamćenje, objavila fotku na kojoj pažnju krade lik koji je ovih dana sve vratio u prošlost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija za koje ju e inspirirao slavni Eminem.

Severina je na profilu na Instagramu sa svojih 1,3 milijuna pratitelja podijelila nekoliko fotografija na kojima je odala koliko se i nje dojmio ovogodišnji Super Bowl o kojem nitko ne prestaje pričati.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Naime, 49-godišnja Severina pozirala je u trendi kombinaciji koja je uključivala i majicu s likom Eminema koji je prije nekoliko dana nastupio i izveo nastup za pamćenje na jednom od najgledanijih sportskih događanja na svijetu, zajedno s Dr. Dreom, Snoop Doogom, Kendrickom Lamarom i Mary J. Blige.

Pjevačica je uz to podijelila i njegov inspirativni citat, dok je njezine  obožavatelje ponajviše zanimala jedna informacija koju nikako ne mogu dočekati. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Kad će album", "Eminem je ponovno sjajan", "Kako si zgodna i stajling, ukrast ću ti kožnjak", "Kojeg datuma izlazi novi album", "Seve kada izlazi album", "Predivna si", "Bravo", "Slim Shady", "Kad ćemo dočekat album", "Meni ovo izgleda kao ponuda za pjesmu Eminemu", zaključili su i poručili joj obožavatelji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Celebrity Dok njegova bivša šokira pomalo bizarnim istupima sa zaručnikom, on se s novom djevojkom skroz smirio i u sedmom nebu je!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene