zanimljiv potez

Severina ignorira glasine o razvodu, pa je podijelila fotografije koje još nismo vidjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila fotografije na kojima drži sina Aleksandra u naručju dok je bio beba, a i one na kojima je pokraj njega dok jaše konja.

Dok se šire glasine o raspadu njenog braka, Severina odbija išta komentirati i dijeli njoj drage fotografije na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Splitska pjevačica, koju prati 1.2 milijuna ljudi, ovog puta je podijelila nekoliko slika sa sinom Aleksandrom. “Tamo na salašu” nekada & sada. “Al' krenut će svadbe sa salaša, vratit će se vedre ljetne noći, ravnica će procvjetati naša, hej, salaši, opet ću vam doći...”, napisala je stihove. Fotografije možete pogledati ovdje

Na fotografijama je Severina sa sinom u naručju dok je bio beba, ali i pokraj njega dok jaše konja, a objavila je i snimku. Na videu je i njena majka Ana koja plješće unuku Aleksandru i hvali ga. "Bravo, sunce bakino!", rekla mu je. 

"Divne fotografije i video", "Preslatko", "Kapa do poda", "Puna ljubavi slika", "Sreća", komentirali su Severinini pratitelji. 

Inače, srpski mediji su se raspisali da se pjevačica razvodi od supruga Igora Kojića. Tvrde da par ima problema u braku, a da je za njih kriva Severina koja bezbrižno tulumari po Zagrebu.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Celebrity Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene