Baš je zgodna!

Seve u haljini s izrezima sve očarala, ne prestaje dijeliti prizore s omiljene joj lokacije, na koju je nekad vodila i Igora!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je s pratiteljima na Instagramu podijelila nekoliko novih fotografija s Maldiva, koji su joj jedno od omiljenih mjesta za odmor.

Severina ovih dana odmara i uživa na egzotičnim Maldivima u društvu sina i prijateljice Sonje Dvornik, a s pratiteljima na profilu na Instagramu dijeli dio atmosfere iz tog raja na Zemlji.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Nakon što je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u crnoj haljini s izrezima s prednje strane, komplimenti na račun ljepote našoj 49-godišnjoj pjevačici ne prestaju pristizati.

"Duša mi je more", napisala je Severina uz fotografije koje je snimila prijateljica Sonja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Ljepoto", "Ma nedopustivo, vas dvije ubojiti tandem", "Prelijepa Severina", "A lijepa si kao slika", "Wow kraljica", "Divna haljina, divna Seve", "Što si mi che che", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Severina je pokazala i luksuzni resort Six Senses Laamuu kojem se smjestila, a poznato je da su joj Maldivi jedna od omiljenih destinacija za odmor, gdje je zadnji put bila početkom godine, a tamo je vodila i bivšeg supruga Igora Kojića.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +6 Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Celebrity Šime Vrsaljko tajno ljubi ljepoticu iz Slovenije? Ona je sve iznenadila i fotografijama trudničkog trbuha!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) +9 Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Celebrity Ovakav dekolte od ove glumačke dive nitko nije očekivao: Pogledajte izdanje zbog kojeg je zasjenila puno mlađe kolegice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene