Zahvalila svima

Severina objavila video pun suza i emotivnu poruku vezanu za sina: "Ovo je moj glas protiv nepravde"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila video s koncerta u Splitu koji je odradila prošle godine.

Severina je krajem prošle godine oduševila fanove regije turnejom ''The Magic Tour'', koja je višestruko nagrađena kao najbolja turneja u 2019. Turneja je započela u njezinu rodnom Splitu, a kao dokaz da je njezini Splićani jako vole, jest činjenica da je to koncert s najviše prodanih ulaznica u Spaladium Areni.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Nekoliko dana kasnije, Severina je doživjela pravu dramu u privatnom životu u borbi za svoga sina. I premda su svi očekivali kako će se nastavak turneje otkazati, Severina je došla u Zagreb i pokazala da ma koliko joj je bilo teško, najteže što se jednoj ženi i majci može dogoditi, odradila je najbolji koncert u svom životu. Pjesma ''Rođeno moje'' bila je kulminacija tog sveopćeg navijanja publike da netko tko je bio povrijeđen bude dobro. Pogledajte i poslušajte tu tugu pomiješanu sa snagom i ljubavi publike.

Uz premijeru videa, Severina se fanovima obratila i emotivnom porukom:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegovog doma. Sa sinom sam u tih šest mjeseci (182 dana) provela točno 29 dana tj. 690 sati. U tom “ravnopravnom roditeljstvu” mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala! ❤️ ‘Rođeno moje’, Arena Zagreb, 07.12.2019. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on

''Danas je točno pola godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegova doma. Sa sinom sam provela u tih šest mjeseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom “ravnopravnom roditeljstvu” mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od srca!" napisala je Severina u opisu videa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene