Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I dok se nagađalo da su Severina i Milan opet zajedno, sada je i sama pjevačica to potvrdila!


Severina i Milan Popović su se pomirili! 'Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje', rekla je Severina, piše Kurir.

Vezani članci Milan Popović (Foto: Dnevnik.hr) Milan Popović uzvratio udarac: "Cijeli incident je insceniran, a policiju je zvala škola zbog ponašanja Igora Kojića!" Igor i Severina Kojić (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Oglušio se na odluku suda: Severinin suprug dobio kaznu za objavljivanje fotografije njezina sina

Naša pjevačica gostovala je na snimanju emisije 'Amidži šou' u Beogradu, te je priznala kako je opet s Milanom s kojim ima jednogodišnjeg sina Aleksandra.

Maleni je jučer dobio orden za hrabrost kojega mu je uručio predsjednik Fonda B92 Veran Matić. Obitelj je bila na okupu na tom svečanom događaju.

>> Mali Aleksandar dobio orden - Beba heroj!

Maleni je najveća inspiraciji ocu Milanu koji zato i češće odvaja novčane donacije kojima je kupljena oprema za rodilišta. Kralj bakra do sada je donirao preko 1,2 milijuna eura.

Severina i Milan prekinuli su krajem kolovoza prošle godine, a pomirili su se za katolički Božić. Najpoznatiji par u regiji svojoj je ljubavi tako dao još jednu šansu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook