O Severini i njezinom mlađem dečku priča cijela regija, a sada je i popularna pjevačica progovorila o svojoj ljubavi.


Severina Vučković i Igor Kojić je zajedno viđen u Splitu kako odmaraju u Severininom rodnom gradu, a izgleda kako je i maleni Aleksandar prihvatio maminog novog dečka. Na Splitskom festivalu izmjenjivali su poljupce pred svima, a iako nije davala izjave medijima izašao je intervju kojeg je dala za srpski Hello! magazin.

Severina uživa u ljubavi s Igorom: Poljupci padali na sve strane na Splitskom festivalu

Vezani članci Chantel Jeffries i Diplo Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe Nicole Scherzinger i Thom Evans Pjevačicu mnogi smatraju ljubavnom tragičarkom, no sad je pokazala novog dečka koji je lijep kao slika

'Igor je prekrasan muškarac i dobar čovjek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovljena sam što mogu da ga volim i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. Ali Igor nije mogao biti drugačiji, jer je toplinu i iskrenost naslijedio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I sretna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu', rekla je tom prilikom pjevačica.

 

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

Severina je istaknula i kako je uvijek slušala svoje srce, posebno kada je ljubav u pitanju. 'Ne znam što se danas sluša i što je moderno, ali kad slušate srce, nikad nećete pogriješiti. Pogotovo ako je vaše srce čisto. Moje srce mi je donijelo samo dobro i zahvaljujem mu na tome. Donijelo mi je sina, Igora, pjesme koje pjevam, ljude koji su mi prijatelji, život koji život', priča zaljubljena Seve koja kaže i kako je Igor 'njezina ljubav za cijeli život'. 

Očito je kako par misli ozbiljno, pa se ne prestaje šuškati o skorašnjem vjenčanju i bebi.

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook