Severina je na jednom od posljednjih nastupa, nikad mršavija, pokazala novu liniju.

Galerija


Afera oko eksplicitnih fotografija i borba oko skrbništva nad sinom, njegov upis u osnovnu školu, obilježili su Severninih proteklih mjesec dana. 

Vezani članci Severina Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće" Severina Severina posvetila dirljivu objavu pokojnom prijatelju, ne krije koliko joj nedostaje ovih dana: ''I danas smo pričali o tebi''

No Severina ne bi bila Severina da sve to stoički nije podnijela. Tako je dio vremena provela u Nici na odmoru, a ostatak vremena radno na koncertima, piše Slobodna Dalmacija.

Jedino što su obožavatelji primijetili jest njezin izgled, točnije popriličan gubitak kilograma. Naime na posljednjem koncertu Severina se na pozornici pojavila nikad mršavija, no unatoč tome obožavatelji su joj uputili brojne pozitivne komentare.

"Stvarno si kao vino", "Nešto neumorno lipo da boli glava", "Prelijepa si", "Koliko pozitivne energije", "Zračiš ljepotom", samo su neke od pohvala koje je pjevačica dobila na račun izgleda.

Uz izgled oduševio ih je i Severinin senzualni ples.