Nastup u Sava centru

Nekad i danas: Seve u srpskim medijima pod povećalom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je napunila Sava centar u Beogradu dvije večeri za redom, a srpskim medijima zapeo je za oko i njezin izgled. To jest, kako je izgledala nekada i danas.

S godinama izgleda sve bolje i bolje - Severina Vučković kao da je okrenula vrijeme. U mnogim intervjuima rekla je kako je tajna njezinog mladolikog izgleda puno energije, njega, a i njezin sin Aleksandar koji je napunio tri godine, održava je mladom.

Pogledaj i ovo Severina "Seve, imam..." Severina izazvala ludnicu u haljinici u kojoj je morala paziti na svaki pokret, obožavatelji joj uputili i zanimljive ponude!

Severina održala koncert za Valentinovo u Beču - Otkrila nam tko je može osvojiti i za čime žali!

Ipak, srpski mediji raspisali su se o njezinim plastičnim korekcijama. Kako Seve dvije noći za redom puni Sava Centar u Beogradu, nametnula se i kao top vijest s susjedstvu. Na velikoj pozornici pomogli su joj i pjevač Goran Karan, te Goran Bregović. 'Hvala što ste me sinoć voljeli jako, dugo i glasno... Večeras idem po novu dozu ljubavi', poručila je na Facebooku.

 

Izvodila je hit za hitom, a nisu izostale pohvale ni za njezin sjajan izgled nakon 40-te. Mnogi su se prisjetili i kako je popularna Seve izgledala na početku karijere – tko bi je zaboravio u narančastom kostimiću 1991. kada je imala svega 19 godina.

Suzana Mančić: Seve bi bila zgodnija bez madeža na licu

I nekad i danas... morate priznati da je jednako atraktivna!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene