"Hakuna Matata", poručila je Severina pored fotografije Igora i nje na Instagramu.

Galerija


Srpski mediji prošlog su tjedna plasirali priču o razvodu Severine i Igora Kojića.

Vezani članci Severina (FOTO: Instagram) Severina se udala i treći put? Ovaj put ''da'' je rekla u Africi, podijelila je i fotografije obreda Severina i Igor Kojić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Poslije novog skandala s fotografijama Seve šuti, Kojići se oglasili: ''Bog sve drži pod kontrolom''

Severina i Igor Kojić tek su nedavno objavili fotografije sa svog afričkog vjenčanja od prije dvije godine, a pojedinci ih već razvode. Naime, srpski mediji već danima bruje o tome da je brak ovog para završen i da tu više nema ljubavi.

Sve je počelo tako što se Severina nije pojavila na nedavnom koncertu svojeg svekra Dragana Kojića Kebe, a bila je najavljena od njega samog kao gošća. Iako je naša pjevačica naknadno otkrila kako ju je uhvatila viroza, srpski mediji nisu joj povjerovali te su u nedolasku na koncert voljenog svekra odmah vidjeli razvod.

Severina je danima šutjela, u međuvremenu je s Igorom viđena u Zagrebu, no nastavila je objavljivati fotografije s njihovog "drugog vjenčanja" u Tanzaniji, a sada je i kratko komentirala napise.

"Hakuna Matata", poručila je Severina pored fotografije Igora i nje koju je objavila prije 2 sata na Instagramu.

Hakuna Matata u prijevodu sa svahilija znači "nema brige".

Zar su godine važnije od ljubavi? Hejteri ponovno vrijeđaju zaručnika Elle Dvornik

Glumica iz serije koju ste obožavali gledati doživjela bizarnu nesreću

Meghan posvađala i prinčeve: William ju navodno ne može smisliti još od prvog susreta