Severina je otvoreno progovorila o višemjesečnom javnom pritiskom i sudskom sporu s ocem svoga sina, kao i o uspješnoj godini koja je iza nje.


Najveća regionalna zvijezda - Severina Vučković, prisjetila se u Storyju godine koja je iza nje. Završena je njezina turneja 'Dobrodošao u klub', kao i 'priča' s muškarcem s kojim ima dijete.

Nakon što je sud u Zagrebu donio odluku da Milan Popović sina Aleksandra može viđati samo u Hrvatskoj, Severina objašnjava zašto tu pravnu pobjedu smatra Pirovom pobjedom.

Vezani članci Severina (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Šokantna Severinina ispovijest: ''Učiteljice su mog sina zaključale u sobu i povrijedile. Prijetile su da će ga istući ako ustane'' Igor i Severina Kojić (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Oglušio se na odluku suda: Severinin suprug dobio kaznu za objavljivanje fotografije njezina sina

Severina o Milanu: 'Ja bih njemu možda i oprostila'

Otkriva i kako se osjećala kada je ljetos njezin bivši zaručnik medijima gotovo svakodnevno slao priopćenja u kojima ju je napadao.

'Može o meni reći što god želi, ali smeta mi što je dopustio da od djeteta poznate majke naš sin postane dijete tabloida', rekla je između ostalog Severina za Story.

'Želim reći sa nikad nije bilo upitno može li Milan viđati našeg sina. Nakon prekida je prijetio da će me uništiti, a u to je vjerojatno spadala i laž da mu nisam dala da viđa dijete. To je apsolutna laž i bezobrazluk', izjavila je Severina.

Cijeli intervju sa Severinom pročitajte u tiskanom izdanju Storyja.