Nakon što je jedno vrijeme objavljivala smo fotografije s turneje, Severina je napokon objavila privatnu fotografiju.

Galerija


Unatoč privatnim problemima, Severina je nedavno u Ljubljani održala posljednji "The Magic" show ove godine.

Vezani članci Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Pregled novih ljubavi i razlaza 2020. na domaćoj estradi: Za nekoga je bila kobna, a za nekog najsretnija godina Severina Severina pozirala u drugačijem izdanju nego inače, otkrila je i s kime provodi vrijeme u Splitu, a jedan je detalj upao u oči

Podsjetimo, tijekom turneje, splitsku pjevačicu zatekle su nimalo lijepe vijesti kako će njezin sin od sada živjeti s ocem Milanom Popovićem.

Iako se radi o nepravomoćnoj i privremenoj odredbi, takva presuda šokirala je ne samo pjevačicu, već i cijelu Hrvatsku. Ipak, Severina je skupila snage kako bi do kraja odradila veliku turneju, a tada je na Instagramu objavljivala samo fotografije s koncerata.

No na posljednjoj fotografiji pozirala je u privatnom aranžmanu pored raskošnog božićnog drvca te u još raskošnijoj haljini, a iskoristila je i priliku kako bi više od milijun svojih obožavatelja poslala snažnu poruku povodom blagdana te im čestitala Božić.

"Vjerujte svim svojim srcem u dobro i dobro će biti. Svaki križ koji dobijete nosite dostojanstveno i u miru, on vas štiti od gorih stvari. Želim vam sretan Božić pun blagoslova", poručila je s nepoznate lokacije.

Lovren s lijepom suprugom na Badnjak izašao u grad, ona skrivala lice od bliceva