Sevkin najdraži muškarac

'Kad mi kaže 'lijepo izgledaš' na to umrem - dvaput!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina će svoju popularnost iskoristiti kako bi usmjerila pažnju na humanitarnu akciju 'Uljepšajmo njihov svijet' čiji prihod ide za mališane Specijalne bolnice za kronične bolesti Gornja Bistra.

Popularna pjevačica održat će humanitarni koncert 25. studenog u Lisinskom u sklopu akcije 'Uljepšajmo njihov svijet' za bolnicu u Gornjoj Bistri.

Pogledaj i ovo Severina u posebnoj ulici Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

Severina odsad i na Instagramu - Proslavila 800 tisuća fanova na Facebooku

Kako je i sama majka, Severinina majčinska strana došla je do izražaja kada su potrebita djeca u pitanju. To će ujedno biti i njezin prvi koncert u Lisinskom te najavljuje 'da se od nje svašta može očekivati'.

Njen sin 3-godišnji Aleksandar najdraža joj je podrška, a nedavno je i prvi put bio na maminom koncertu. 'Samo mu kažem da mama ide raditi. On mi kaže 'Mama sretno' i 'Lijepo izgledaš' – Na to umrem. Dvaput', priznaje slavna pjevačica u intervjuu za Story.

 

#goodnight #beauty #love #storyhr

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Seve objavljuje hit za hitom, a nakon 'Uno momento' i 'More tuge' najavljuje i nove projekte, album i DVD izdanje turneje 'Dobrodošao u klub'. 'Vjerujem u bajke, to znaju svi koji me poznaju, zato i nisam pristala na nešto manje od toga. Moja jedina odgovornost je biti iskrena prema svom srcu i duši, a ne živjeti po normama', zaključuje Severina.
 

 

Od sada se pratimo i veselimo skupa i na Instagramu @severina #official #instalove #love

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene