Severina je za večerašnji show na Instagramu najavila Matiju Dedića, Senidah, Gorana Bogdana, Amira Kazića Lea, Nataliju Kovačević i Darija Juričana.

Galerija


Severina je već treću subotu zaredom najavila večernji show na svom profilu na Instagramu, a uz to je otkrila goste te kako održava formu dok je u samoizolaciji.

Vezani članci Igor i Severina Kojić, Milan Popović Seve šuti ali Igor se oglasio: Na Instagramu jasno dao do znanja što misli o navodnim problemima u braku Severina Seve već dugo nije objavila ovako seksi fotku: Zbog badića neobičnog kroja lajkovi se samo nižu

"Kako održavam formu u četiri zida i još puno iznenađenja očekuje vas večeras u isto vrijeme kao i protekle dvije subote na Instagram live-u. Dakle, u 20:30h u trećem izdanju SeVeTeVe, uz puno glazbenih iznenađenja, ugostit ću Matiju Dedića, Senidah, Gorana Bogdana, Amira Kazića Lea, Nataliju Kovačević i Darija Juričana", napisala je Severina uz video na kojem je pokazala kako čisti dom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako održavam formu u četiri zida i još puno iznenađenja očekuje vas večeras u isto vrijeme kao i protekle dvije subote na Instagram live-u. Dakle, u 20:30h u trećem izdanju SeVeTeVe, uz puno glazbenih iznenađenja, ugostit ću @dedic.matija, @senida_h, @bogdangoranbogdan, @amirkazicleo, čudo od djeteta @ljubomirstankovic_official, @bojan.dragojevic, @ana.vurcer, pametnu i mudru ženu @natalija.kovacevic.54 i čovjeka koji želi biti Milan Bandić - Darija Juričana. A večeras je s nama i moj band - @alenkamilano, @ivan.pesut, Damir Šomen, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario... #seveteve #instagramlive #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Brojni fanovi napisali su pjevačici kako im je uljepšala dan te da je predivna, no neki su komentirali i kako krivo koristi metlu dok čisti kuću.

Njegovu smrt pratile su brojne teorije zavjere, a neki su smatrali da je za to kriva upravo Cher